Brzuchatka2017
Fanka BB :)
Mysle, ze w 7 tyg juz jest spora szansa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kazdy tak ma tutaj, juz jutro bedziesz cos wiedziec kurcze wy juz wszystkie teraz idziecie, ja chyba nie wytrzymam jeszcze tych 2 tyg..Pisze że w normie. Ale też wszędzie pisze że co 2 dni powinna się podwajać.
Mam nadzieje że będzie dobrze. Jutro idę na USG i zobaczymy co powie lekarz i czy będze coś widać Mam nadzieje ze już cokolwiek zobaczze, trzymajcie kciuki
Denerwuje sie i chciałabym już wiedzieć coś więcej
Kazdy tak ma tutaj, juz jutro bedziesz cos wiedziec kurcze wy juz wszystkie teraz idziecie, ja chyba nie wytrzymam jeszcze tych 2 tyg..
Jak dobrze pojdzie to moze nawet serduszko.Byłam raz u ginekologa, jak zrobiłam test płytkowy i betę - czyli wszystko w jednym dniu, odrazu panika bo poprzednia ciąża obumarła, dlatego mnie przyjęła mnie w tym samym dniu, oczywiście nic nie było wiadać na usg- bo to był 3-4 tydzień, dostałam na wszelki wypadek duphaston zażywam po pół tabletki 2 x dziennie, teraz wychodzi mni z OM że leci 7 tydzień, moze będzie coś widać?
Średnio rosnie co.2 dni. Ale zwby.srednia byla to onserwacje nizsze i Wyzsze.Pisze że w normie. Ale też wszędzie pisze że co 2 dni powinna się podwajać.
Mam nadzieje że będzie dobrze. Jutro idę na USG i zobaczymy co powie lekarz i czy będze coś widać Mam nadzieje ze już cokolwiek zobaczze, trzymajcie kciuki
Denerwuje sie i chciałabym już wiedzieć coś więcej
Juz po. Widziałam serduszko. Jeszcze nie bylo slychac ale widac bylo na ekranie jak pika... nosz zaraz sie porycze...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam Was dziewczyny. Powiedzcie mi czy mój przyrost bety jest opowiedni, jak miałyście Wy ?
21.04.17-307
23.04.17-521
26.04.17-1018
Jak to bylo u Was ? Martwie się bo beta nie podwaja mi się co dwa dni rośnie ok 80 %.
Dziekuje trochę m.oeSuper Madzia, rycz jak ja zobacze serduszko tez bede ryczec. ;-D
Tak monika jest ok . Pezyrost powinien byc przynajmniej 61%.\
Super Madzia, rycz jak ja zobacze serduszko tez bede ryczec. ;-D
Tak monika jest ok . Pezyrost powinien byc przynajmniej 61%.\