reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Asiula24 mamy kogoś z Pomorza [emoji6] ja mieszkam praktycznie w Gdańsku [emoji6]

Co do kfc i maka, w maku uwielbiam McFlurry [emoji16] ich kanapki mnie nie przekonują zbytnio, bo nie wiadomo co tam w tych kotletach tak na prawdę siedzi. Za to od czasu do czasu jak miałam smaka na fast food to odwiedzaliśmy kfc [emoji6] doskonale wiem jaka ilość chemii znajduje się w tych marynatach i panierkach, ale co poradzę jak mi to smakuje [emoji6]? Przynajmniej mam pewność, że jem kurczaka, a nie mielonkę o niewiadomym składzie [emoji6]. Często się inspirujemy i odtwarzamy zdrowsze wersje tych kanapek w domu [emoji6]. A sentyment do tego miejsca zostanie mi na zawsze, bo właśnie w pracy w kfc się poznaliśmy z moim mężem [emoji16].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też jutro wizyta. I to z samiuskiego rana. Właśnie dzwonili z kliniki, czy mogę ciut wcześniej. Ja już niby widziałam serduszko przez wizytę w szpitalu, ale od czasu wyjścia nie mam pojęcia co się działo. Również proszę o kciuki. Jutro dokładnie 8t0d, więc drobnymi kroczkami rozpoczynam 9 tydzień

@Asiula24 mamy kogoś z Pomorza [emoji6] ja mieszkam praktycznie w Gdańsku [emoji6]

Co do kfc i maka, w maku uwielbiam McFlurry [emoji16] ich kanapki mnie nie przekonują zbytnio, bo nie wiadomo co tam w tych kotletach tak na prawdę siedzi. Za to od czasu do czasu jak miałam smaka na fast food to odwiedzaliśmy kfc [emoji6] doskonale wiem jaka ilość chemii znajduje się w tych marynatach i panierkach, ale co poradzę jak mi to smakuje [emoji6]? Przynajmniej mam pewność, że jem kurczaka, a nie mielonkę o niewiadomym składzie [emoji6]. Często się inspirujemy i odtwarzamy zdrowsze wersje tych kanapek w domu [emoji6]. A sentyment do tego miejsca zostanie mi na zawsze, bo właśnie w pracy w kfc się poznaliśmy z moim mężem [emoji16].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja z Kościerzyny więc rzut beretem :D i też jestem 90 rocznik jeśli oczywiście to zdradza Twój nick [emoji1] ja z maca uwielbiam kawę [emoji7] zwykle cappuccino kocham [emoji7][emoji7][emoji7] no i lody ale w Kościerzynie mam lodziarnie która ma tak samo dobre lody włoskie [emoji2]

Ja też jutro wizyta. I to z samiuskiego rana. Właśnie dzwonili z kliniki, czy mogę ciut wcześniej. Ja już niby widziałam serduszko przez wizytę w szpitalu, ale od czasu wyjścia nie mam pojęcia co się działo. Również proszę o kciuki. Jutro dokładnie 8t0d, więc drobnymi kroczkami rozpoczynam 9 tydzień
Ja jutro rozpoczynam 8 tydzień [emoji7] i chyba w końcu mój suwaczek zaczął odliczać dni [emoji2]

Jeszcze wcześniej jakąś dziewczyna pisała o wędzonej rybie, że jadła że smakiem.. Też nie powinno się jeść wędzonego w ciąży.
Tak... odpukac 2 dzieci donosilam wyznajac zasadę ze jem to na co w danej chwili mam ochotę. Dzieci sa zdrowe i silne. Marta ma 6 lat i nigdy nie brała antybiotyków wiec chyba jest ok. Oczywiście bez przegiec ale jak wiem z kto wedzil rybę i kiedy to ja jem bo wiem ze nie jest stara.

Tak... odpukac 2 dzieci donosilam wyznajac zasadę ze jem to na co w danej chwili mam ochotę. Dzieci sa zdrowe i silne. Marta ma 6 lat i nigdy nie brała antybiotyków wiec chyba jest ok. Oczywiście bez przegiec ale jak wiem z kto wedzil rybę i kiedy to ja jem bo wiem ze nie jest stara.
Poza tym juz ustaliliśmy ze u mnie to menopauza a nie ciąża

Ja po usg wszystko Oki teraz czekam na poniedziałk na serduszka , pytanie do dziewczyn które są w kolejnej ciąży do kiedy miałyście mdłości mnie męczą od 5 tygodnia przez 24h nie jestem w stanie funkcjonować już

Ja po usg wszystko Oki teraz czekam na poniedziałk na serduszka , pytanie do dziewczyn które są w kolejnej ciąży do kiedy miałyście mdłości mnie męczą od 5 tygodnia przez 24h nie jestem w stanie funkcjonować już
Jestem w drugiej ciąży. W pierwszej nie miałam mdłości. W tej mam od tygodnia i już ledwo żyje . Więc ciąża ciąży nie równa niestety

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry