reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Angella210 super że widziałaś swoją kropeczkę już [emoji6]

@M@gda @katie7 gratuluję ładnie rosnących bet [emoji6]

@0MELKA0 jak sytuacja u Ciebie? mam nadzieję, że krwawienie się zatrzymało. A to nie jest przypadkiem termin w którym powinnaś dostać @? Podobno wtedy też się zdarzają krwawienia.

@gie_er witaj [emoji6] trzymam kciuki za ciemniejące krechy [emoji6]

A właśnie dziewczyny, jak u Was z seksem? Uprawiacie teraz czy odpuszczacie temat? My od pozytywnego testu nic, mam obawy i dopóki nie usłyszę od lekarza, że wszystko jest ok i daje nam zielone światło to czekam.. Jakoś tak głowa mnie blokuje..

Miłej soboty życzę i zbieram się na jakieś zakupy [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszą rzecz którą usłyszałam od koleżanki położnej jak jej powiedziałam, że jestem w ciąży to żebym pamiętała, że mogę uprawiać seks. Myślę, że to też jeden z mitów który funkcjonuje. Jeśli nic cie nie zaboli w trakcie i masz ochotę to śmiało :) Słyszałam opinie, że w ciaży może być fajniej niż przed :D

reklama
@Angella210 super że widziałaś swoją kropeczkę już [emoji6]

@M@gda @katie7 gratuluję ładnie rosnących bet [emoji6]

@0MELKA0 jak sytuacja u Ciebie? mam nadzieję, że krwawienie się zatrzymało. A to nie jest przypadkiem termin w którym powinnaś dostać @? Podobno wtedy też się zdarzają krwawienia.

@gie_er witaj [emoji6] trzymam kciuki za ciemniejące krechy [emoji6]

A właśnie dziewczyny, jak u Was z seksem? Uprawiacie teraz czy odpuszczacie temat? My od pozytywnego testu nic, mam obawy i dopóki nie usłyszę od lekarza, że wszystko jest ok i daje nam zielone światło to czekam.. Jakoś tak głowa mnie blokuje..

Miłej soboty życzę i zbieram się na jakieś zakupy [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj Kochana:) krwawienie sie zatrzymao juz wczoraj teraz mam tylko delikatne ciemnozolte/ jasnobrazowe slady na papierze jak siusiam i to wszystko... brzuch nie bolal przez noc ani dzis... no spy narazie nie wzielam od wczoraj wieczora. Okres powinnam miec w miniony poniedzialek. Dzis lekarz wiec moze cos sie dowiem. Niepokoi mnie tylko fakt ze piersi mniej mnie bola... zobaczymy. Narazie leze i odpoczywam...czekam do 18...[emoji21]

Witaj Kochana:) krwawienie sie zatrzymao juz wczoraj teraz mam tylko delikatne ciemnozolte/ jasnobrazowe slady na papierze jak siusiam i to wszystko... brzuch nie bolal przez noc ani dzis... no spy narazie nie wzielam od wczoraj wieczora. Okres powinnam miec w miniony poniedzialek. Dzis lekarz wiec moze cos sie dowiem. Niepokoi mnie tylko fakt ze piersi mniej mnie bola... zobaczymy. Narazie leze i odpoczywam...czekam do 18...[emoji21]

To super że już nie krwawisz! Trzymamy kciuki! :*

@0MELKA0 co za opieka zdrowotna ;( nawet po invitro jak wiadomo, że człowiek długo się starał. Bierz progesteron, nospe i na wszelki wypadek wstawaj tylko do ubikacji. Bądź dobrej myśli, czytałam o mnóstwie dziewczyn, które plamily a wszystko kończyło się dobrze :*
@Ankuś dobrze zrobiłaś, nie ma co ryzykować z chorobą szczególnie w pierwszych 3m-cach. Stęsknicie się za sobą a potwm będzie drugi miesiąc poślubny ;)

Ja wczoraj zrobiłam ostatnie badania przed wizytą. Nie ma tragedii, ale mam podwyższone CRP. Norma do 5 normalnie a w ciąży do 10 niby. Ja mam 8,3. No i wyszły mi erytrocyty w moczu, czyli krwinki czerwone, niby niedużo ale są, zobaczymy co lekarz powie.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha miesiąc poślubny kojarzy mi się z jednym ;) a tego akurat unikam, bo się boję. No ale rozłąka nam się przyda, bo ostatnio wszystko mnie irytuje. Mąż sobie odpocznie ode mnie ;)

Witaj Kochana:) krwawienie sie zatrzymao juz wczoraj teraz mam tylko delikatne ciemnozolte/ jasnobrazowe slady na papierze jak siusiam i to wszystko... brzuch nie bolal przez noc ani dzis... no spy narazie nie wzielam od wczoraj wieczora. Okres powinnam miec w miniony poniedzialek. Dzis lekarz wiec moze cos sie dowiem. Niepokoi mnie tylko fakt ze piersi mniej mnie bola... zobaczymy. Narazie leze i odpoczywam...czekam do 18...
emoji21.png

Nie nakręcaj sie, mnie też czasem piersi przestają boleć, to nie jest wyznacznik. O 18 masz wizytę także spokojnie.
No to ja dzisiaj czuje się ciążowo. Bol glowy od rana i gula w gardle. Jakaś taka osłabiona jestem.
Jaka gula w gardle? Ja niestety też mam, ale kiedyś lekarz stwierdził u mnie nerwice z racji ciężkich przeżyć. Właśnie miałam między innymi gule. Po lekach mi przeszło. Teraz znowu mam i nie wiem czy to na tle nerwowym czy coś innego.

O ile nie są to czerwone krwawienia to nie ma się czym martwić. Dużo leż i odpoczywaj

Wiem wiem naczytalam sie, dzis to juz pikus. Boje sie wczorajszego bo to byla jasnoczerwona krew niestety.. zobaczymy narazie staram sie nie myslec:) ogladam od rana stare odcinki "zbuntowanego aniola":):) tak na odmozdzenie:)

Jak ja kochałam ten serial...[emoji7] Zawsze chciałam być jak ona[emoji12]

reklama
Do góry