reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Angella210 super że widziałaś swoją kropeczkę już [emoji6]

@M@gda @katie7 gratuluję ładnie rosnących bet [emoji6]

@0MELKA0 jak sytuacja u Ciebie? mam nadzieję, że krwawienie się zatrzymało. A to nie jest przypadkiem termin w którym powinnaś dostać @? Podobno wtedy też się zdarzają krwawienia.

@gie_er witaj [emoji6] trzymam kciuki za ciemniejące krechy [emoji6]

A właśnie dziewczyny, jak u Was z seksem? Uprawiacie teraz czy odpuszczacie temat? My od pozytywnego testu nic, mam obawy i dopóki nie usłyszę od lekarza, że wszystko jest ok i daje nam zielone światło to czekam.. Jakoś tak głowa mnie blokuje..

Miłej soboty życzę i zbieram się na jakieś zakupy [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszą rzecz którą usłyszałam od koleżanki położnej jak jej powiedziałam, że jestem w ciąży to żebym pamiętała, że mogę uprawiać seks. Myślę, że to też jeden z mitów który funkcjonuje. Jeśli nic cie nie zaboli w trakcie i masz ochotę to śmiało :) Słyszałam opinie, że w ciaży może być fajniej niż przed :D

reklama
@Angella210 super że widziałaś swoją kropeczkę już [emoji6]

@M@gda @katie7 gratuluję ładnie rosnących bet [emoji6]

@0MELKA0 jak sytuacja u Ciebie? mam nadzieję, że krwawienie się zatrzymało. A to nie jest przypadkiem termin w którym powinnaś dostać @? Podobno wtedy też się zdarzają krwawienia.

@gie_er witaj [emoji6] trzymam kciuki za ciemniejące krechy [emoji6]

A właśnie dziewczyny, jak u Was z seksem? Uprawiacie teraz czy odpuszczacie temat? My od pozytywnego testu nic, mam obawy i dopóki nie usłyszę od lekarza, że wszystko jest ok i daje nam zielone światło to czekam.. Jakoś tak głowa mnie blokuje..

Miłej soboty życzę i zbieram się na jakieś zakupy [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj Kochana:) krwawienie sie zatrzymao juz wczoraj teraz mam tylko delikatne ciemnozolte/ jasnobrazowe slady na papierze jak siusiam i to wszystko... brzuch nie bolal przez noc ani dzis... no spy narazie nie wzielam od wczoraj wieczora. Okres powinnam miec w miniony poniedzialek. Dzis lekarz wiec moze cos sie dowiem. Niepokoi mnie tylko fakt ze piersi mniej mnie bola... zobaczymy. Narazie leze i odpoczywam...czekam do 18...[emoji21]

Witaj Kochana:) krwawienie sie zatrzymao juz wczoraj teraz mam tylko delikatne ciemnozolte/ jasnobrazowe slady na papierze jak siusiam i to wszystko... brzuch nie bolal przez noc ani dzis... no spy narazie nie wzielam od wczoraj wieczora. Okres powinnam miec w miniony poniedzialek. Dzis lekarz wiec moze cos sie dowiem. Niepokoi mnie tylko fakt ze piersi mniej mnie bola... zobaczymy. Narazie leze i odpoczywam...czekam do 18...[emoji21]

To super że już nie krwawisz! Trzymamy kciuki! :*

@0MELKA0 co za opieka zdrowotna ;( nawet po invitro jak wiadomo, że człowiek długo się starał. Bierz progesteron, nospe i na wszelki wypadek wstawaj tylko do ubikacji. Bądź dobrej myśli, czytałam o mnóstwie dziewczyn, które plamily a wszystko kończyło się dobrze :*
@Ankuś dobrze zrobiłaś, nie ma co ryzykować z chorobą szczególnie w pierwszych 3m-cach. Stęsknicie się za sobą a potwm będzie drugi miesiąc poślubny ;)

Ja wczoraj zrobiłam ostatnie badania przed wizytą. Nie ma tragedii, ale mam podwyższone CRP. Norma do 5 normalnie a w ciąży do 10 niby. Ja mam 8,3. No i wyszły mi erytrocyty w moczu, czyli krwinki czerwone, niby niedużo ale są, zobaczymy co lekarz powie.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha miesiąc poślubny kojarzy mi się z jednym ;) a tego akurat unikam, bo się boję. No ale rozłąka nam się przyda, bo ostatnio wszystko mnie irytuje. Mąż sobie odpocznie ode mnie ;)

Witaj Kochana:) krwawienie sie zatrzymao juz wczoraj teraz mam tylko delikatne ciemnozolte/ jasnobrazowe slady na papierze jak siusiam i to wszystko... brzuch nie bolal przez noc ani dzis... no spy narazie nie wzielam od wczoraj wieczora. Okres powinnam miec w miniony poniedzialek. Dzis lekarz wiec moze cos sie dowiem. Niepokoi mnie tylko fakt ze piersi mniej mnie bola... zobaczymy. Narazie leze i odpoczywam...czekam do 18...
emoji21.png

Nie nakręcaj sie, mnie też czasem piersi przestają boleć, to nie jest wyznacznik. O 18 masz wizytę także spokojnie.
No to ja dzisiaj czuje się ciążowo. Bol glowy od rana i gula w gardle. Jakaś taka osłabiona jestem.
Jaka gula w gardle? Ja niestety też mam, ale kiedyś lekarz stwierdził u mnie nerwice z racji ciężkich przeżyć. Właśnie miałam między innymi gule. Po lekach mi przeszło. Teraz znowu mam i nie wiem czy to na tle nerwowym czy coś innego.

O ile nie są to czerwone krwawienia to nie ma się czym martwić. Dużo leż i odpoczywaj

Wiem wiem naczytalam sie, dzis to juz pikus. Boje sie wczorajszego bo to byla jasnoczerwona krew niestety.. zobaczymy narazie staram sie nie myslec:) ogladam od rana stare odcinki "zbuntowanego aniola":):) tak na odmozdzenie:)

Jak ja kochałam ten serial...[emoji7] Zawsze chciałam być jak ona[emoji12]

reklama
Do góry