reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dzisiaj byłam u lekarza i widać już moją kropeczkę ;)
Gratulacje! Masz zdjęcie? Pochwal się :)

[Url = https: //lilypie.com]
 url]

Ja właśnie już sama nie wiem czy to ja panikuję, czy serio wszędzie gdzie chcę się dowiedzieć to terminy odległe... Tym bardziej się obawiam wszystkiego, że mam kilka chorób przewlekłych (m.in. astmę i wadę wrodzoną kręgosłupa)- leki oczywiście "chwilowo" wczoraj odstawiłam i pozostałam jedynie na żelazie i kwasie foliowym, które mi przepisała już jakiś czas temu dr rodzinna.
Co do wady kręgosłupa, podobno mniejsza szansa na takie wady, jeśli przyjmuje się kwas foliowy, bo takie wady bywaja (ale nie wiem jaka jest twoja) spowodowane niedoborem kwasu foliowego.

Co do wady kręgosłupa, podobno mniejsza szansa na takie wady, jeśli przyjmuje się kwas foliowy, bo takie wady bywaja (ale nie wiem jaka jest twoja) spowodowane niedoborem kwasu foliowego.
W sumie u mnie lekarze sami nie wiedzą co było powodem ale mam kręgi klinowe, motyle i blok kostny na odcinku ledzwiowym z uciskiem na korzeń, przez co pewnie cc będzie... Tak czy siak nie chcę za nic tej wady u maleństwa, a kwas foliowy biorę od ponad roku tabletki 15jednostek (zalecone od rodzinnej)

reklama
Do góry