reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ale kochany ;) śliczny chłopiec.
Ja mam to szczęście że mam już chłopca 6,5 lat i dziewczynkę 4 latka w Maju będzie mieć. ! Mimo to że dziewczynki są kochane słodkie i grzeczniesze niż chłopcy (w moim przypadku) to chciała bym syna teraz ;) mniej "kłopotów" kiedyś ;)
a tak szczerze to bez różnicy ;)
Byle zdrowe. [emoji171]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie byle by zdrowe było [emoji16][emoji16][emoji16]tego życzę każdej z was Dziewczyny. Bo chyba to jest najważniejsze w tym czasie[emoji1][emoji1][emoji1]

reklama
Hej, udało mi się wcisnąć do innego lekarza (na ten poniedziałek mam wizytę u "dziwnego" lekarza, którego poleciła pani w rejestracji, a on sam ma wpisane na swojej stronie że nie przyjmuje kobiet w ciąży więc nie wiem co o tym myśleć), tyle że najwcześniej 28.04 (to będzie u mnie już 1 dzień 9 tc.) i nie wiem czy nie za późno na wizytę... niby pani mi dziś jak spytała o OM to skwitowała: "oj, to jeszcze wcześniutka ta ciąża".
Troszkę się boję że jak coś nie tak, to późnawo będzie i proszę o poradę co w takiej sytuacji? iść z głupia na tą wizytę na poniedziałek, żeby się uspokoić/rozwiać obawy, a potem czekać na tego 28.04 (mam mieć wtedy też zakładaną już kartę ciąży), szukać czegoś jeszcze innego, czy odpuścić i cierpliwie czekać do końca kwietnia?

Hej, udało mi się wcisnąć do innego lekarza (na ten poniedziałek mam wizytę u "dziwnego" lekarza, którego poleciła pani w rejestracji, a on sam ma wpisane na swojej stronie że nie przyjmuje kobiet w ciąży więc nie wiem co o tym myśleć), tyle że najwcześniej 28.04 (to będzie u mnie już 1 dzień 9 tc.) i nie wiem czy nie za późno na wizytę... niby pani mi dziś jak spytała o OM to skwitowała: "oj, to jeszcze wcześniutka ta ciąża".
Troszkę się boję że jak coś nie tak, to późnawo będzie i proszę o poradę co w takiej sytuacji? iść z głupia na tą wizytę na poniedziałek, żeby się uspokoić/rozwiać obawy, a potem czekać na tego 28.04 (mam mieć wtedy też zakładaną już kartę ciąży), szukać czegoś jeszcze innego, czy odpuścić i cierpliwie czekać do końca kwietnia?
Ja bym nie wytrzymała i szukała innego na wcześniejszy termin. Tego dziwnego bym odpuscila całkiem. ;)

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym nie wytrzymała i szukała innego na wcześniejszy termin. Tego dziwnego bym odpuscila całkiem. ;)

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie już sama nie wiem czy to ja panikuję, czy serio wszędzie gdzie chcę się dowiedzieć to terminy odległe... Tym bardziej się obawiam wszystkiego, że mam kilka chorób przewlekłych (m.in. astmę i wadę wrodzoną kręgosłupa)- leki oczywiście "chwilowo" wczoraj odstawiłam i pozostałam jedynie na żelazie i kwasie foliowym, które mi przepisała już jakiś czas temu dr rodzinna.

No i mam 19.04, tylko troszkę daleko (inne miasto)... ale na 1 raz powinno być ok :) dam radę :) a potem będę już czekać na tego 28.04

Ale kochany ;) śliczny chłopiec.
Ja mam to szczęście że mam już chłopca 6,5 lat i dziewczynkę 4 latka w Maju będzie mieć. ! Mimo to że dziewczynki są kochane słodkie i grzeczniesze niż chłopcy (w moim przypadku) to chciała bym syna teraz ;) mniej "kłopotów" kiedyś ;)
a tak szczerze to bez różnicy ;)
Byle zdrowe. [emoji171]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli też czekasz na 3 maleństwo? :D ja mam 6 latke i 2 latke w domu :)

oar83e3kyqqk010i.png

reklama
Do góry