Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę czy nie jechać do teściowej pod Warszawę.Nie masz go gdzie ulokowac? Albo siebie? Nie masz jak na kilka dni do rodzicow pojechac?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A To Moje dwie pociechy [emoji6] [emoji6] [emoji6]
Ale słodziak [emoji7] [emoji7] [emoji7] też masz przy nim pewnie dużo pracy. Żeby sierść się nie kołtuniła i pewnie z raz w tygodniu kompanko
Tez bym chciala nie jesc, ale co jakis czas organizm.mi sie.dopomina. Ale jem malo miesa. Mnie sie ostatnio chcialo paluszkow surmini. Slina mi ciekla az po kolana jak je.w.sklepie zobaczylam i zanim do domu dojechalam paczke wtrabilam.Ale z nas kociary! ja w sumie już miałam 5 kotów w tym jednego też znajdkę powypadkowca cudem uratowanego.
A co do jedzenia, to czy któraś z Was też może nie je mięsa? Ja z mięsa jem tylko ryby i teraz mam szczególnie dużą ochotę na nie
Sliczny ten twoj kicius. Ale nie.znam tej.rasy kotow [emoji14]
Właśnie mieszkamy tymczasowo w kawalerceO kurcze... wygoń go do drugiego pokoju. Miłość miłością, ale żeby Cię nie zaraził :/