O, witaj [emoji8]Wyniki wyglądają ok
reklama
Ja chodzę prywatnie do Lublina i chyba tam. Słyszałam, że Krasnystaw tez nie jest zly, ale juz trzymam sie jednego. A Ty w Zamościu?
Millo
Fanka BB :)
Oska piekna betkai progesteron jaki wysoki!!Zazdroszcze
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Karolcia90
@Millo noo ja zawsze miałam dość długie cykle 33-35 dni (poprzedni mnie wymęczył - miał 55 dni, a pms mi się zaczął standardowo w okolicy 30dc już myślałam że mnie mąż z domu wyrzuci )
@Oska305 masz na wynikach normy progesteronu? ja miałam sporo niższy, ale w podanych normach się mieściłam pewnie to jakieś inne jednostki, ale zaciekawiło mnie to . beta super
@Oska305 masz na wynikach normy progesteronu? ja miałam sporo niższy, ale w podanych normach się mieściłam pewnie to jakieś inne jednostki, ale zaciekawiło mnie to . beta super
no to tak mniej więcej wiem "na czym stoję" miałam jakieś takie przeświadczenie, że wyjdzie ze 2 razy tyle (skoro 2x beta i progesteron pozbawiły mnie 150 zł ).@Karolcia90 znalazłam moje zapiski i na wszystkie wizyty, USG i badania (poza morfologią i badaniami moczu) wydałam 1955 zł możliwe że gdzieś w tych obliczeniach pominełam GBS albo jakieś takie badanie nagłe, dodatkowe. W luxmed kiedyś były takie pakiety badań dla ciężarnych zgodne z danym trymestrem i wychodziło taniej niż robić wszystko pojedynczo
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
didi_91
Zaciekawiona BB
Ja się jutro wybieram na betę wg mojego lekarza powinno być około 400 - trzymajcie kciuki. Mowil mi żeby robić w tym samym laboratorium ale mam skierowanie do luxmedu więc po co płacić skoro mogę mieć za darmo hmm... Mam nadzieję że to nie wpłynie na wynik
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Karolcia ja mam progesteron podawany i w zastrzykach i w tabletkach i pewnie stąd jest on tak wysoki.@Millo noo ja zawsze miałam dość długie cykle 33-35 dni (poprzedni mnie wymęczył - miał 55 dni, a pms mi się zaczął standardowo w okolicy 30dc już myślałam że mnie mąż z domu wyrzuci [emoji14] )
no to tak mniej więcej wiem "na czym stoję" miałam jakieś takie przeświadczenie, że wyjdzie ze 2 razy tyle (skoro 2x beta i progesteron pozbawiły mnie 150 zł ).
M@gda
Moderatorka
A masz naturalny czy syntetyczny, podobno syntetyczny nie wychodzi w badaniach.Karolcia ja mam progesteron podawany i w zastrzykach i w tabletkach i pewnie stąd jest on tak wysoki.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem po in vitro. Mam go w prolutexie i luttagenu. Nie wiem jaki to jest.A masz naturalny czy syntetyczny, podobno syntetyczny nie wychodzi w badaniach.
Karolcia90
@didi_91 jeśli chcesz porównać przyrost bety to oba wyniki powinny być z jednego laboratorium, w innym wypadku mogą się one różnić i tylko nie potrzebnie będziesz się denerwować, że przyrost nie taki jaki być powinien.
@doublemummy ja robiłam w Invicta i tam za samo wkucie doliczają 7 zł [emoji50]. Muszę sobie wszystko zapisywać [emoji6] ciekawe ile wyjdzie [emoji6] (choć nie podjęłam jeszcze decyzji odnośnie lekarza, a to warunkuje wybór prywatnie czy na nfz [emoji6]).
@Oska305 aaa no tak [emoji6] to wszystko jasne już dla mnie [emoji6].
Miłego dnia życzę [emoji6]
@doublemummy ja robiłam w Invicta i tam za samo wkucie doliczają 7 zł [emoji50]. Muszę sobie wszystko zapisywać [emoji6] ciekawe ile wyjdzie [emoji6] (choć nie podjęłam jeszcze decyzji odnośnie lekarza, a to warunkuje wybór prywatnie czy na nfz [emoji6]).
@Oska305 aaa no tak [emoji6] to wszystko jasne już dla mnie [emoji6].
Miłego dnia życzę [emoji6]
reklama
M@gda
Moderatorka
Oska,.przeciez my razem. Z tym ze ja dzis transferuje. Pamietam jak dziewczyny mowily ze u nas progesteronu moze nie lapac dobrze, bo syntetyczny nie wychodzi na badanich.Jestem po in vitro. Mam go w prolutexie i luttagenu. Nie wiem jaki to jest.