reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ankus moja kumpela po stratach tez jest.Teraz za chwile rodzi i mowila ze ani jeden lekarz nie kazal jej na zapas bra progesteronu.Ze niby nie ma badan nad jego wplywem..ze mimo wszystko to syntetyk i ze nawet go w krwi nie wykrywa sie.. zebym wyluzowala.Takze luzuje:] hihi

Paulina no wlasnie?dziwnie to wyglada:)moze jest nadzieja!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ankus moja kumpela po stratach tez jest.Teraz za chwile rodzi i mowila ze ani jeden lekarz nie kazal jej na zapas bra progesteronu.Ze niby nie ma badan nad jego wplywem..ze mimo wszystko to syntetyk i ze nawet go w krwi nie wykrywa sie.. zebym wyluzowala.Takze luzuje:] hihi

Paulina no wlasnie?dziwnie to wyglada:)moze jest nadzieja!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Millo dziękuję kochana, uspokoiłaś mnie :)

Witam kochane przyszłe Mamy :)

Chętnie do Was dołączę, przeczytałam wszystkie dotychczasowe posty :)

Dziś zrobiłam test i od razu też pobiegłam na betę, wynik 98,1, mam dziś 30 dzień cyklu. Owulacja była chyba około 9 marca, ale nie jestem pewna :)

Tak jak wy, bardziej pasuje do listopadowych przyszłych mam, ale u mnie to jest sam początek, więc zostanę jednak tutaj :)

Jutro mam wizytę u endokrynologa, leczę się na tarczycę, w środę robiłam badania i wyszło TSH na poziomie 3,1 - bardzo spanikowałam więc jak zobaczyłam dwie kreski, bo ponoć w ciąży nie powinno być więcej niż 2,5. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Ogólnie jestem bardzo zmieszana, ale też szczęśliwa:) Mąż uradowany :D To moja pierwsza ciąża :) Póki co tylko boli mnie brzuch jak na okres.

Pozdrówka :*

Witam kochane przyszłe Mamy :)

Chętnie do Was dołączę, przeczytałam wszystkie dotychczasowe posty :)

Dziś zrobiłam test i od razu też pobiegłam na betę, wynik 98,1, mam dziś 30 dzień cyklu. Owulacja była chyba około 9 marca, ale nie jestem pewna :)

Tak jak wy, bardziej pasuje do listopadowych przyszłych mam, ale u mnie to jest sam początek, więc zostanę jednak tutaj :)

Jutro mam wizytę u endokrynologa, leczę się na tarczycę, w środę robiłam badania i wyszło TSH na poziomie 3,1 - bardzo spanikowałam więc jak zobaczyłam dwie kreski, bo ponoć w ciąży nie powinno być więcej niż 2,5. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Ogólnie jestem bardzo zmieszana, ale też szczęśliwa:) Mąż uradowany :D To moja pierwsza ciąża :) Póki co tylko boli mnie brzuch jak na okres.

Pozdrówka :*
Witamy serdecznie :) dobrze, że do nas dołączyłaś, bo jakbyś miała przeczytać wszystkie posty w listopiadówkach, to byłoby ciężko ;) Pewnie, że wszystko będzie ok, wspólnie będzie łatwiej :)
No właśnie nie do końca, myślę że chyba między 15-16 marca
15-16 marca, to niedawno. Czekamy, nic nam nie pozostaje. :)

@Paulina1645 wynik nie jest jednoznaczny, ale też jest jeszcze bardzo wcześnie [emoji6] szkoda, że jednak z betą nie poczekałaś do poniedziałku, teraz cały weekend nie da Ci to spokoju [emoji6] nadal trzymam kciuki [emoji6]
@didi_91 witaj [emoji6] idziesz jeszcze raz na betę w poniedziałek?

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@Paulina1645 wynik nie jest jednoznaczny, ale też jest jeszcze bardzo wcześnie [emoji6] szkoda, że jednak z betą nie poczekałaś do poniedziałku, teraz cały weekend nie da Ci to spokoju [emoji6] nadal trzymam kciuki [emoji6]
@didi_91 witaj [emoji6] idziesz jeszcze raz na betę w poniedziałek?

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję kochana, cały weekend pracuje wiec nie będzie czasu myśleć, jak do poniedziałku @ nie przyjdzie to powtórzę badania, a M, mówił nie rób bo jeszcze za wcześnie ale niestety kobiety już takie są

reklama
Cześć Dziewczyny :)

Bardzo bym chciała do Was dołączyć, ale pewnie mi się nie uda.
Mam już jedno Dziecko i od dłuższego czasu myślę o drugim ale decyzja wcale nie jest łatwa.
No i w końcu stwierdziłam że czas przestać myśleć i kalkulować wszystkie za i przeciw i wziąć się do roboty ;)

Więc pozwoliłam sobie na małe szaleństwo i obecnie czekam na okres już trzeci dzień. Nie chcę się za bardzo cieszyć bo zrobiliśmy to na pewno sporo później niż w połowie cyklu więc chyba szanse na zajście miałam niezbyt duże no i tak za szybko i za pięknie by było. Ale oczywiście cóż ze mnie za kobieta by była gdybym siedziała i nie myślała że a może się udało :)
Dlatego wczoraj wracając z pracy kupiłam test i od razu zrobiłam i raczej nic nie wyszło chociaż mi się wydaje że taka minimalnie widoczna kreseczka jest. Ale obawiam się że po prostu chcę ją widzieć a nie że tam ona jest :)
Dziś kupiłam kolejny test i myślę ile poczekać na okres jeszcze zanim go zrobię.

Do góry