reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ankus moja kumpela po stratach tez jest.Teraz za chwile rodzi i mowila ze ani jeden lekarz nie kazal jej na zapas bra progesteronu.Ze niby nie ma badan nad jego wplywem..ze mimo wszystko to syntetyk i ze nawet go w krwi nie wykrywa sie.. zebym wyluzowala.Takze luzuje:] hihi

Paulina no wlasnie?dziwnie to wyglada:)moze jest nadzieja!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ankus moja kumpela po stratach tez jest.Teraz za chwile rodzi i mowila ze ani jeden lekarz nie kazal jej na zapas bra progesteronu.Ze niby nie ma badan nad jego wplywem..ze mimo wszystko to syntetyk i ze nawet go w krwi nie wykrywa sie.. zebym wyluzowala.Takze luzuje:] hihi

Paulina no wlasnie?dziwnie to wyglada:)moze jest nadzieja!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Millo dziękuję kochana, uspokoiłaś mnie :)

Witam kochane przyszłe Mamy :)

Chętnie do Was dołączę, przeczytałam wszystkie dotychczasowe posty :)

Dziś zrobiłam test i od razu też pobiegłam na betę, wynik 98,1, mam dziś 30 dzień cyklu. Owulacja była chyba około 9 marca, ale nie jestem pewna :)

Tak jak wy, bardziej pasuje do listopadowych przyszłych mam, ale u mnie to jest sam początek, więc zostanę jednak tutaj :)

Jutro mam wizytę u endokrynologa, leczę się na tarczycę, w środę robiłam badania i wyszło TSH na poziomie 3,1 - bardzo spanikowałam więc jak zobaczyłam dwie kreski, bo ponoć w ciąży nie powinno być więcej niż 2,5. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Ogólnie jestem bardzo zmieszana, ale też szczęśliwa:) Mąż uradowany :D To moja pierwsza ciąża :) Póki co tylko boli mnie brzuch jak na okres.

Pozdrówka :*

Witam kochane przyszłe Mamy :)

Chętnie do Was dołączę, przeczytałam wszystkie dotychczasowe posty :)

Dziś zrobiłam test i od razu też pobiegłam na betę, wynik 98,1, mam dziś 30 dzień cyklu. Owulacja była chyba około 9 marca, ale nie jestem pewna :)

Tak jak wy, bardziej pasuje do listopadowych przyszłych mam, ale u mnie to jest sam początek, więc zostanę jednak tutaj :)

Jutro mam wizytę u endokrynologa, leczę się na tarczycę, w środę robiłam badania i wyszło TSH na poziomie 3,1 - bardzo spanikowałam więc jak zobaczyłam dwie kreski, bo ponoć w ciąży nie powinno być więcej niż 2,5. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Ogólnie jestem bardzo zmieszana, ale też szczęśliwa:) Mąż uradowany :D To moja pierwsza ciąża :) Póki co tylko boli mnie brzuch jak na okres.

Pozdrówka :*
Witamy serdecznie :) dobrze, że do nas dołączyłaś, bo jakbyś miała przeczytać wszystkie posty w listopiadówkach, to byłoby ciężko ;) Pewnie, że wszystko będzie ok, wspólnie będzie łatwiej :)
No właśnie nie do końca, myślę że chyba między 15-16 marca
15-16 marca, to niedawno. Czekamy, nic nam nie pozostaje. :)

@Paulina1645 wynik nie jest jednoznaczny, ale też jest jeszcze bardzo wcześnie [emoji6] szkoda, że jednak z betą nie poczekałaś do poniedziałku, teraz cały weekend nie da Ci to spokoju [emoji6] nadal trzymam kciuki [emoji6]
@didi_91 witaj [emoji6] idziesz jeszcze raz na betę w poniedziałek?

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@Paulina1645 wynik nie jest jednoznaczny, ale też jest jeszcze bardzo wcześnie [emoji6] szkoda, że jednak z betą nie poczekałaś do poniedziałku, teraz cały weekend nie da Ci to spokoju [emoji6] nadal trzymam kciuki [emoji6]
@didi_91 witaj [emoji6] idziesz jeszcze raz na betę w poniedziałek?

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję kochana, cały weekend pracuje wiec nie będzie czasu myśleć, jak do poniedziałku @ nie przyjdzie to powtórzę badania, a M, mówił nie rób bo jeszcze za wcześnie ale niestety kobiety już takie są

reklama
Cześć Dziewczyny :)

Bardzo bym chciała do Was dołączyć, ale pewnie mi się nie uda.
Mam już jedno Dziecko i od dłuższego czasu myślę o drugim ale decyzja wcale nie jest łatwa.
No i w końcu stwierdziłam że czas przestać myśleć i kalkulować wszystkie za i przeciw i wziąć się do roboty ;)

Więc pozwoliłam sobie na małe szaleństwo i obecnie czekam na okres już trzeci dzień. Nie chcę się za bardzo cieszyć bo zrobiliśmy to na pewno sporo później niż w połowie cyklu więc chyba szanse na zajście miałam niezbyt duże no i tak za szybko i za pięknie by było. Ale oczywiście cóż ze mnie za kobieta by była gdybym siedziała i nie myślała że a może się udało :)
Dlatego wczoraj wracając z pracy kupiłam test i od razu zrobiłam i raczej nic nie wyszło chociaż mi się wydaje że taka minimalnie widoczna kreseczka jest. Ale obawiam się że po prostu chcę ją widzieć a nie że tam ona jest :)
Dziś kupiłam kolejny test i myślę ile poczekać na okres jeszcze zanim go zrobię.

Do góry