reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Karolcia90 właśnie widzę, że dziewczyny powtarzają wyniki, więc pewnie tak zrobię :) tym bardziej, że mam skierowanie. ;)

@Flower mi test dzień przed spodziewaną @ wyszedł negatywny. W dzień spodziewanego okresu byłam u lekarza kontrolnie to powiedział, że niedługo zacznie mi się @. Troszkę się pomylił ;)
Test pokazał bledziutką kreskę dopiero 2 dni po terminie spodziewanej @. Jeśli wychodzi blada to dobry znak :) ale dla pewności zrób sobię betę

reklama
Didi witaj:* jak mialas owu 9.03 to tak jak Ja i Karolcia hihi:)

Flower witaj:)A jak dlugie masz cykle?Zaciskam kciuki!!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny :)

Bardzo bym chciała do Was dołączyć, ale pewnie mi się nie uda.
Mam już jedno Dziecko i od dłuższego czasu myślę o drugim ale decyzja wcale nie jest łatwa.
No i w końcu stwierdziłam że czas przestać myśleć i kalkulować wszystkie za i przeciw i wziąć się do roboty ;)

Więc pozwoliłam sobie na małe szaleństwo i obecnie czekam na okres już trzeci dzień. Nie chcę się za bardzo cieszyć bo zrobiliśmy to na pewno sporo później niż w połowie cyklu więc chyba szanse na zajście miałam niezbyt duże no i tak za szybko i za pięknie by było. Ale oczywiście cóż ze mnie za kobieta by była gdybym siedziała i nie myślała że a może się udało :)
Dlatego wczoraj wracając z pracy kupiłam test i od razu zrobiłam i raczej nic nie wyszło chociaż mi się wydaje że taka minimalnie widoczna kreseczka jest. Ale obawiam się że po prostu chcę ją widzieć a nie że tam ona jest :)
Dziś kupiłam kolejny test i myślę ile poczekać na okres jeszcze zanim go zrobię.
Jeżeli okres Ci się spóźnia 3 dzień to dobry znak. Zrób test z porannych siuśków.

Co tam dziewczyny? Ja w drodze do endokrynologa, mam nadzieję że mnie nie okrzyczy że zachodze w ciążę bez wyrównanego TSH :(

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

W końcu mi się otworzyło forum. Jakiś zawias miałam. Może bana ;) jak to mój syn mówi. Dziś czuje się ciazowo a wczoraj po tym jak godzinę spędziłam nad zaparciem, obiecałam sobie że nie zjem nigdy czekolady :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

@didi_91 wiedziałam, że będzie dobrze :) ja też kontroluje tsh przy niedoczynności, na razie mam 0,78 więc jest git. Moja przyjaciółka zaczynała ciąże z tsh 8 i spokojnie zbiła na 1,5.
@Antonia2016. Oj wiem o czym mówisz ja ogólnie mam problem z reguralnym wyproznianiem a w ciąży to jest jakiś koszmar..

U mnie dalej bez objawów..4tydz6 niby wcześnie ale tak czy siak mnie to stresuje.

@DigitalGirl no właśnie, nie ma się co martwić, mi od tych stresów ciśnienie podskoczylo więc od dziś luzuje. Co do objawow to nie masz się co martwić, myślę że jeszcze będziemy miały ich dość jak już przyjdą :) ja 4t 3dzien i tylko sporadyczne bóle brzucha + lekkie plamienia.
Cheers :)))

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@didi_91 wiedziałam, że będzie dobrze :) ja też kontroluje tsh przy niedoczynności, na razie mam 0,78 więc jest git. Moja przyjaciółka zaczynała ciąże z tsh 8 i spokojnie zbiła na 1,5.
@Antonia2016. Oj wiem o czym mówisz ja ogólnie mam problem z reguralnym wyproznianiem a w ciąży to jest jakiś koszmar..

U mnie dalej bez objawów..4tydz6 niby wcześnie ale tak czy siak mnie to stresuje.
Nie ma czym,przecież pełno kobiet nie planujących dzieci nie ma nawet świadomości że są w ciąży:-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry