reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Takie brązowe jak przed okresem, chwilę miałam też różowawe. Nie ma tego dużo ale w sumie już parę dni i jest naprzemiennie z normalnym śluzem.

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

Takie brązowe jak przed okresem, chwilę miałam też różowawe. Nie ma tego dużo ale w sumie już parę dni i jest naprzemiennie z normalnym śluzem.

Millo ma chyba rację. Możliwe, że to z powodu terminu miesiączki. Podobno brązowa krew nie jest groźna, ale może skonsultuj to z lekarzem.

Didi aha.Mozliwe ze organizm tak reaguje bo okres powinien miec:*

Ja wlasnie zagryzlam kapuste kiszona jajkiem niespodzianka syna[emoji23]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Fuuuuj ;) Millo Ty to masz zachcianki. Ja narazie nie czuję się ciążowo. Co chwilę uciskam sobie cycki, czy oby na pewno jeszcze bolą i te wizyty w łazience są dla mnie stresujące. Wybieram białe majtki co by widzieć jakby się coś złego działo. Mam nadzieję, że to się uspokoi z czasem, bo zwariować można. Ja potrafię zaglądać w majtki nie chodząc do łazienki. No durna ja :(

@Ankuś nie przejmuj się ja też za każdym razem oglądam papier 10 razy w łazience. Tak to chyba jest jak kiedyś nie wyszło.
@didi_91 z tymi plamieniami to tak jak dziewczyny piszą lepiej brązowe niż różowe czy czerwone, ale tak czy siak ja bym się skonsultowała z lekarzem. Czasem lepiej dmuchać na zimne.

@Ankuś nie przejmuj się ja też za każdym razem oglądam papier 10 razy w łazience. Tak to chyba jest jak kiedyś nie wyszło.
@didi_91 z tymi plamieniami to tak jak dziewczyny piszą lepiej brązowe niż różowe czy czerwone, ale tak czy siak ja bym się skonsultowała z lekarzem. Czasem lepiej dmuchać na zimne.
Zwariować można, dobrze że piszesz. Myślałam, że sama taka wariatka jestem. Nawet męża ochrzaniłam jak kupił papier toaletowy ze wzrokiem i to jakimś pomarańczowym. Musiałam kupić sobie cały biały.

@DigitalGirl @Ankuś jasne, skonsultuje, mam wizytę w czwartek :) rozowo-czerwone mam tylko po seksie

To może dajcie sobie spokój z seksem. Jedna z dziewczyna na listopiadówkach napisała, że krwiak jej się zrobił po seksie, po którym plami. Z ciąża jest wszystko ok, ale musi się wstrzymać z seksem. Ja się boję przytulać z mężem. Słyszałam, że lepiej się wstrzymać, szczególnie na początku. Do tego orgazm powoduje skurcze macicy, które też nie są wskazane.

reklama
U mnie dzisiaj 4 tydzień, 3 dzień.. Dlaczego te dni tak wolno lecą :) dzisiaj byłam w pracy na 5 h i już mi się nie chce tam chodzić. Dziewczynka która się opiekuje jest przeziębiona. Mam nadzieję, że niczym się nie zaraże :(

Do góry