reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Karolcia gratuluje:** piekne wyniki:* progesteron sie juz dowiedzialam ze mam dobry wiec Twoj tez jest good:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
W normach progesteronu dla pierwszego trymestru się zamieściłam więc się nie przejmowałam [emoji6]. Tylko nie byłam pewna czy nie określa się też jego wzrostu [emoji6]. Bo ja to świeżynka w temacie [emoji6]. To moja pierwsza ciąża [emoji6].

W normach progesteronu dla pierwszego trymestru się zamieściłam więc się nie przejmowałam [emoji6]. Tylko nie byłam pewna czy nie określa się też jego wzrostu [emoji6]. Bo ja to świeżynka w temacie [emoji6]. To moja pierwsza ciąża [emoji6].
Moja też pierwsza ciąża i też za bardzo nie wiem jak to z tym progesteronem, ale chyba wystarczy raz zrobić. Może ktoś pomoże?

U mnie 2 ciaza ale w 1 nie bylam zeschizowana tak jak teraz po poronieniu wiec wtedy sie w sumie niczym nie przejmowalam:p Byl wynik w normie to byl a teraz po poronieniu sie boje ze cos niedopilnuje itp:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Moja też pierwsza ciąża i też za bardzo nie wiem jak to z tym progesteronem, ale chyba wystarczy raz zrobić. Może ktoś pomoże?
Ja już przeżyłam dwie ciąże i o takim badaniu nawet nie słyszałam ;) także luz...

xnw40tc7sy506vxn.png

No patrząc w ten sposób moja też druga, ale nie chce pamiętać tego co złe. Staram się myśleć pozytywnie. Moj mąż zapytał o to jaki miałam wynik bety w pierwszej ciąży, to aż krzyknęłam na niego ze złości. Nie chce porównywać tych dwóch ciąż i nie chce wracać do tego co złe. Nie zapomnę o tamtym aniołku nigdy, ale muszę się odciąć od tamtego co przeżyłam. Teraz zaczynam nowy etap i chce się nim cieszyć, myśleć pozytywnie. Wmawiam sobie, że teraz będzie inaczej, że wszystko się ułoży. Limit złego wyczerpany.

reklama
Do góry