reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny poradźcie coś na ból pleców? Dokładnie bioder ;) czasami jak mnie złapie ból jest okropny ale po chwili przestaje ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@misianka mój lekarz mówi, że nie ma zakazu jazdy na rolkach czy rowerze. Jest zakaz przywracania się. Ja roweru jakoś nie lubię za bardzo, za to rolki tak. Jednak pomimo, że dużo i dobrze jeżdżę boję się, bo drogi po których się jeździ sa różne. W parku czasem ktoś drogę zajedzie itp.
To wszystko zależy więc jak się czujesz ma siłach, no i pewnie też od tego czy to pierwszy wysiłek fizyczny od dłuższego czasu czy też nie

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_20170530_113452.jpg

Mega produktywny przedostatni dzień w pracy[emoji23] ciśnienie skoczyło mi na 154/86 puls 105 i tak sobie leżę na zapleczu [emoji13]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170530_113452.jpg
    IMG_20170530_113452.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 349
Manique, kurcze oszczędzaj się dziewczyno. Jeszcze Wam się coś stanie przez przypadek :( Proszę uważaj na siebie <tuli>
Dziękuję. Wiem ze powinnam. Ale 2 dzieci plus to ze nie lubie siedzieć na tyłku zmusza mnie czasem do działań. A dziś do tego doszła chęć na botwinkę

Poopalałam sie troche w ogrodku u rodzicow i humor lepszy od razu.Nic 9.06 jest nabor na listy rezerwowe takze no zobaczymy..
Dzieki Dziewczyny:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cały tłuszcz się zlał w okolice tyłka przy tym ułożeniu [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja bardzo otyla kolezanka jak była mowa o dietach to zawsze mówiła " Kochani... o czym wy w ogóle rozmawiacie.... trzeba mieć takie idealne wymiary jak ja 90x60x90... teraz podaje wymiary drugiej nogi..." myślę ze trochę przesadzasz z tym tluszczykiem

Do góry