reklama
Rossiczka
Moderatorka
@misianka mój lekarz mówi, że nie ma zakazu jazdy na rolkach czy rowerze. Jest zakaz przywracania się. Ja roweru jakoś nie lubię za bardzo, za to rolki tak. Jednak pomimo, że dużo i dobrze jeżdżę boję się, bo drogi po których się jeździ sa różne. W parku czasem ktoś drogę zajedzie itp.
To wszystko zależy więc jak się czujesz ma siłach, no i pewnie też od tego czy to pierwszy wysiłek fizyczny od dłuższego czasu czy też nie
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
To wszystko zależy więc jak się czujesz ma siłach, no i pewnie też od tego czy to pierwszy wysiłek fizyczny od dłuższego czasu czy też nie
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
gie_er
Fanka BB :)
Dziękuję. Wiem ze powinnam. Ale 2 dzieci plus to ze nie lubie siedzieć na tyłku zmusza mnie czasem do działań. A dziś do tego doszła chęć na botwinkęManique, kurcze oszczędzaj się dziewczyno. Jeszcze Wam się coś stanie przez przypadek Proszę uważaj na siebie <tuli>
Ale nogi... ☺Zobacz załącznik 808543
Mega produktywny przedostatni dzień w pracy[emoji23] ciśnienie skoczyło mi na 154/86 puls 105 i tak sobie leżę na zapleczu [emoji13]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Smakuje mi bardzo, produkty świeże, czysto, ładnieMój znajomy tam pracował dlugo jak jeszcze żyli w Warszawie do tej pory na kontakt z szefem, super jest ten chińczyk
gie_er
Fanka BB :)
Cały tłuszcz się zlał w okolice tyłka przy tym ułożeniu [emoji23]Ale nogi... [emoji5]
reklama
Moja bardzo otyla kolezanka jak była mowa o dietach to zawsze mówiła " Kochani... o czym wy w ogóle rozmawiacie.... trzeba mieć takie idealne wymiary jak ja 90x60x90... teraz podaje wymiary drugiej nogi..." myślę ze trochę przesadzasz z tym tluszczykiemCały tłuszcz się zlał w okolice tyłka przy tym ułożeniu [emoji23]