gie_er
Fanka BB :)
I wzajemnie [emoji8]Powodzonka :*
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I wzajemnie [emoji8]Powodzonka :*
Czemu? Ja też zrobiłam i wyszła pysznie... może dopraw bardziej, marchewkę z rosołu do niej starlas? Kurcze....nie wiem co mogłaś zrobić źle@CarlaR zrobiłam tą szczawiową, ale musiałam coś spierdzielić bo jest niejadalna [emoji23]
Ja chyba będę się lekarza podpytywać bo uwielbiam jeziorne pływanie i nie wyobrażam sobie lata bez tego, przez co mam nadzieję że chociaż raz na jakiś czas się uda... ale jeśli nie, no to trudno, czego się nie robi dla dobra maluszka Zainspirowałaś mnie i chyba nawet podpytam wstępnie na czerwcowej wizycie już gina, jak to widziAle Ci zazdroszczę, pięknie [emoji172] a skoro już taki widok to ja się pytam, czy można się kąpać w jeziorze w czasie ciąży czy lepiej tylko nogi do połowy uda pomoczyć?
Dałam marchewkę pietruszkę trochę selera ziemniaka do tego i ten szczaw. Niby jest taka kwaskowa l, ale ten smak no nie mój [emoji6]Czemu? Ja też zrobiłam i wyszła pysznie... może dopraw bardziej, marchewkę z rosołu do niej starlas? Kurcze....nie wiem co mogłaś zrobić źle
Jskos do morza czy oceanu predzej bym.weszla. jeszcze pytanie w ktorym morzu...Ja bym nawet nie pomyślała, że mogę nie móc pływać Zdaje mi się, że mamaginekolog miała filmik w, którym się kąpała w ciąży w morzu.