reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Tez tak macie, ze jak kichacie to kluje Was jajnik ? ;) a ja jak byłam mała to mieszkalysmy z mama z dziadkami i bieglam o 6 do nich do sypialni i w środek wskakiwalam do babci i dziadziusia :D

p19uflw1nv024jhl.png
Ja dokładnie tak mam, jak kicham to mnie kluje ;)

Teściowa dzwoniła i rzuciła pomysł wspólnego grilla na obiad - czyli nie muszę się głowic co dziś wyczarować :D!

Też miałam dziś zamiar sprzątać w szafach, ale.... jeszcze chwilę sobie poleżę ;p

reklama
Miłego dnia dla wszystkich:)Ja na zakupach a jak wrócę to trzeba by trochę dom ogarnąć.Wieczorem idziemy na imieniny bratowej męża a jutro komunia mojego chrzesniaka.Muszę rano wstać żeby się naszykować bo o 10 już zdjęcia.
Pogoda dzisiaj taka ładna że mam ochotę tylko na lody i arbuza :):):)

Oska trzymam z całych sił kciuki !!!

Dziewczyny A Wy drugi trymestr od którego skończonego tygodnia liczycie , bo mi zawsze się wydawało że to skończony 14 czyli 15+0, jeżeli tak to u mnie 6.06 :-)

Mi Tobiasz pobudke o 3 zafundował, jestem nieprzytomna, coraz większy stres przed srodowa wizytą....

Miłego dnia

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

1495871707-aaaaaa.jpeg
oficjalnie robimy miejsce dla dzidziusia nie oficjalnie wywalamy stare graty :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mega szczwany plan :D

Dziewczyny A Wy drugi trymestr od którego skończonego tygodnia liczycie , bo mi zawsze się wydawało że to skończony 14 czyli 15+0, jeżeli tak to u mnie 6.06 :-)

Mi Tobiasz pobudke o 3 zafundował, jestem nieprzytomna, coraz większy stres przed srodowa wizytą....

Miłego dnia

Powiem Ci, że ja się ucieszyłam w niedzielę ostatnią, że wchodzę w II trymestr bo miałam 13tydz, a potem doczytałam, że liczy się od skończonych 13tyg czyli od 14tyg..więc jutro :D

Miłego dnia

Nie stresuj się nic dobrego za tym nie idzie :*
Mi lekarz mówił że wraz z wejściem w 14tc zaczyna się drugi trymestrs i trwa do skończenia 26tc :-)

1495871707-aaaaaa.jpeg
oficjalnie robimy miejsce dla dzidziusia nie oficjalnie wywalamy stare graty :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha :-D uwielbiam takie akcje!!

Ja nie wiem co mam zrobić z tymi moimi rzeczami.....
Niektorych szkoda mi wyrzucać jak pomyślę, że mam znowu kupowac :-/
Po wywaleniu większości okazało się, że nie mam aktualnie w czym chodzić :-) bo wszystko za male sprzed ciąży....

Cześć dziewczyny [emoji16]
Wstyd się przyznać ale dopiero się obudziłam [emoji16]
U nas córka ( 5 lat) rano jak wstaje to sama sobie płatki robi i czasem tylko prosi, żeby jej netflixa włączyć a potem już sama obsługuje. I ostatnio nudzę się wśród miliona rysunków które ona robi rano dla dzidziusia i przynosi mi do łóżka [emoji16]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Nie stresuj się nic dobrego za tym nie idzie :*
Mi lekarz mówił że wraz z wejściem w 14tc zaczyna się drugi trymestrs i trwa do skończenia 26tc :-)
Czyli licząc jak lekarz 14+0, czyli u mnie gdzieś na początku czerwca.

Ja wiem że stres to nic dobrego, ale obawy zawsze są. Z zakupami ciazowymi wstrzymam się , do czwartku ;-)

Do góry