reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Tez tak macie, ze jak kichacie to kluje Was jajnik ? ;) a ja jak byłam mała to mieszkalysmy z mama z dziadkami i bieglam o 6 do nich do sypialni i w środek wskakiwalam do babci i dziadziusia :D

p19uflw1nv024jhl.png
Ja dokładnie tak mam, jak kicham to mnie kluje ;)

Teściowa dzwoniła i rzuciła pomysł wspólnego grilla na obiad - czyli nie muszę się głowic co dziś wyczarować :D!

Też miałam dziś zamiar sprzątać w szafach, ale.... jeszcze chwilę sobie poleżę ;p

reklama
Miłego dnia dla wszystkich:)Ja na zakupach a jak wrócę to trzeba by trochę dom ogarnąć.Wieczorem idziemy na imieniny bratowej męża a jutro komunia mojego chrzesniaka.Muszę rano wstać żeby się naszykować bo o 10 już zdjęcia.
Pogoda dzisiaj taka ładna że mam ochotę tylko na lody i arbuza :):):)

Oska trzymam z całych sił kciuki !!!

Dziewczyny A Wy drugi trymestr od którego skończonego tygodnia liczycie , bo mi zawsze się wydawało że to skończony 14 czyli 15+0, jeżeli tak to u mnie 6.06 :-)

Mi Tobiasz pobudke o 3 zafundował, jestem nieprzytomna, coraz większy stres przed srodowa wizytą....

Miłego dnia

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

1495871707-aaaaaa.jpeg
oficjalnie robimy miejsce dla dzidziusia nie oficjalnie wywalamy stare graty :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mega szczwany plan :D

Dziewczyny A Wy drugi trymestr od którego skończonego tygodnia liczycie , bo mi zawsze się wydawało że to skończony 14 czyli 15+0, jeżeli tak to u mnie 6.06 :-)

Mi Tobiasz pobudke o 3 zafundował, jestem nieprzytomna, coraz większy stres przed srodowa wizytą....

Miłego dnia

Powiem Ci, że ja się ucieszyłam w niedzielę ostatnią, że wchodzę w II trymestr bo miałam 13tydz, a potem doczytałam, że liczy się od skończonych 13tyg czyli od 14tyg..więc jutro :D

Miłego dnia

Nie stresuj się nic dobrego za tym nie idzie :*
Mi lekarz mówił że wraz z wejściem w 14tc zaczyna się drugi trymestrs i trwa do skończenia 26tc :-)

1495871707-aaaaaa.jpeg
oficjalnie robimy miejsce dla dzidziusia nie oficjalnie wywalamy stare graty :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha :-D uwielbiam takie akcje!!

Ja nie wiem co mam zrobić z tymi moimi rzeczami.....
Niektorych szkoda mi wyrzucać jak pomyślę, że mam znowu kupowac :-/
Po wywaleniu większości okazało się, że nie mam aktualnie w czym chodzić :-) bo wszystko za male sprzed ciąży....

Cześć dziewczyny [emoji16]
Wstyd się przyznać ale dopiero się obudziłam [emoji16]
U nas córka ( 5 lat) rano jak wstaje to sama sobie płatki robi i czasem tylko prosi, żeby jej netflixa włączyć a potem już sama obsługuje. I ostatnio nudzę się wśród miliona rysunków które ona robi rano dla dzidziusia i przynosi mi do łóżka [emoji16]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Nie stresuj się nic dobrego za tym nie idzie :*
Mi lekarz mówił że wraz z wejściem w 14tc zaczyna się drugi trymestrs i trwa do skończenia 26tc :-)
Czyli licząc jak lekarz 14+0, czyli u mnie gdzieś na początku czerwca.

Ja wiem że stres to nic dobrego, ale obawy zawsze są. Z zakupami ciazowymi wstrzymam się , do czwartku ;-)

Do góry