Gratulacje dla Ciebie i kruszynek ;-)Hej Mamuśki. Dopiero dotarłam do domu. Moje Skarby są w porządku. NT 1,7 i 1,8[emoji1][emoji7][emoji7][emoji7] Przepływy w porządku, kość nosowa obecna. Teraz tylko wyniki z pappy. I jestem o tydzień dalej. Dziś 13 i 3 dni. Termin przesunął mi się na 29 listopad, ale tak z miesiąc wcześniej mam się szykować. Jedna Kropka spała grzecznie, a druga zwiercona okropnie. Rozpycha się, kopie współlokatora [emoji6]Nie chciał dac się zmierzyć. Leżałam z godzinę zanim wszystko pokazał lub pokazała. Jezusie, nawet sobie nie wyobrażacie tej ulgi. Dzięki za wsparcie i pozytywne mysli[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]
reklama
DigitalGirl
Moderatorka
Wiedziałam, że będzie dobrze :* cudowne wieści!!!!!Hej Mamuśki. Dopiero dotarłam do domu. Moje Skarby są w porządku. NT 1,7 i 1,8[emoji1][emoji7][emoji7][emoji7] Przepływy w porządku, kość nosowa obecna. Teraz tylko wyniki z pappy. I jestem o tydzień dalej. Dziś 13 i 3 dni. Termin przesunął mi się na 29 listopad, ale tak z miesiąc wcześniej mam się szykować. Jedna Kropka spała grzecznie, a druga zwiercona okropnie. Rozpycha się, kopie współlokatora [emoji6]Nie chciał dac się zmierzyć. Leżałam z godzinę zanim wszystko pokazał lub pokazała. Jezusie, nawet sobie nie wyobrażacie tej ulgi. Dzięki za wsparcie i pozytywne mysli[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]
iwilleatyou
Fanka BB :)
Oska cudowne wiadomości :*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Angella210
Fanka BB :)
Hej Mamuśki. Dopiero dotarłam do domu. Moje Skarby są w porządku. NT 1,7 i 1,8[emoji1][emoji7][emoji7][emoji7] Przepływy w porządku, kość nosowa obecna. Teraz tylko wyniki z pappy. I jestem o tydzień dalej. Dziś 13 i 3 dni. Termin przesunął mi się na 29 listopad, ale tak z miesiąc wcześniej mam się szykować. Jedna Kropka spała grzecznie, a druga zwiercona okropnie. Rozpycha się, kopie współlokatora [emoji6]Nie chciał dac się zmierzyć. Leżałam z godzinę zanim wszystko pokazał lub pokazała. Jezusie, nawet sobie nie wyobrażacie tej ulgi. Dzięki za wsparcie i pozytywne mysli[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]
Super Wspaniałe zdjęcia Te nasze dzieciaki to szaleją teraz na tych usg Świętuj teraz i leniuchuj
M@gda
Moderatorka
Gdzie tu jest przycisk <zazdrosna>???Oska gratulacje!!!:** super!!!)piekne zdjecia!
Zdróweczko Kochane:*najlepsze lody w moim miescieZobacz załącznik 808224
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Mamuśki. Dopiero dotarłam do domu. Moje Skarby są w porządku. NT 1,7 i 1,8[emoji1][emoji7][emoji7][emoji7] Przepływy w porządku, kość nosowa obecna. Teraz tylko wyniki z pappy. I jestem o tydzień dalej. Dziś 13 i 3 dni. Termin przesunął mi się na 29 listopad, ale tak z miesiąc wcześniej mam się szykować. Jedna Kropka spała grzecznie, a druga zwiercona okropnie. Rozpycha się, kopie współlokatora [emoji6]Nie chciał dac się zmierzyć. Leżałam z godzinę zanim wszystko pokazał lub pokazała. Jezusie, nawet sobie nie wyobrażacie tej ulgi. Dzięki za wsparcie i pozytywne mysli[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]
Cudownie strasznie się cieszę
reklama
Dopiero w szpitalu będą mnie dokładnie badać pod kontem nerek bo z dzidziusiem raczej wszystko dobrze. Pomiary wszystkie są prawidłowe jednak łożysko za nisko się osadza .To skoro się pogarsza to czemu już dziś nie poszłaś do szpitala :-( powiedział lekarz od czego to czy w szpitalu będą szukać przyczyny?