reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Czesc laski :) Oska trzymam mocno kciuki :) ja jeszcze w lozku z kawa . Na popoludnie mamy w planach z chlopakami jechac do lasu i mini zoo zeby moj syn i pies sie wybiegali hehe. Aaa bylam wczoraj w c&a i kupilam krotkie ciazowe spodenki ale ze przymiezalnie byly przepelnione a mi L sie wydawalo jakies male to wzielam Xl :D licze na to że w sierpniu bede wielka albooo w sumie mama krawcowa babcia krawcowa to zawężą :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny kurcze chciałabym więcej z Wami pisać ale po prostu nie mam kiedy. Wszystkim przyszłym i aktualnym mamom przesyłam spóźnione życzenia [emoji3] a szczególnie tym które tak jak ja za rok będą pierwszy raz w życiu miały to swoje święto [emoji6] To niesamowite [emoji4][emoji7][emoji8]

Dzieki dziewczyny z serca[emoji11] Ja się powoli zbieram. Mialam sen, ze pod sercem mam dwie zdrowe dziewczynki. Proszę zamówcie paciorek za mnie i moje Skarby. Później się odezwę.
Będzie wszystko cudownie, zobaczysz :) Trzymam kciuki!

Ja dziś też od 6 oczy jak 5 zł. Mąż mi spać nie daje. Ciągle mnie przekręca na lewy bok, bo zdrowiej dla maluszka ^^ Ja dziś znikam na cały dzień. Czas na weekend z nauką. Nie chce mi się [emoji14] Wolałabym zostać w domku i wysprzątać wszystko na błysk. Hihihihi.
Miłego dnia! Dużo ciepła!

Czesc laski :) Oska trzymam mocno kciuki :) ja jeszcze w lozku z kawa . Na popoludnie mamy w planach z chlopakami jechac do lasu i mini zoo zeby moj syn i pies sie wybiegali hehe. Aaa bylam wczoraj w c&a i kupilam krotkie ciazowe spodenki ale ze przymiezalnie byly przepelnione a mi L sie wydawalo jakies male to wzielam Xl :D licze na to że w sierpniu bede wielka albooo w sumie mama krawcowa babcia krawcowa to zawężą :)

Już kilka dziewczyn pisało o ciuchach ciazowych z C&A, tam jest jakaś specjalna kolekcja ogólnodostępna? :-)

Oska,trzymam mocno kciuki:*

Już kilka dziewczyn pisało o ciuchach ciazowych z C&A, tam jest jakaś specjalna kolekcja ogólnodostępna? :-)
Tak kochanie jest dzial z ciuchami ciazowymi :) ale uwazaj na rozmiary bo sa duze :) nie chce mi sie oddawac :) dzwoniłam do mamy powiedziala ze mi je zwezi a w najgorszym wypadku bede chodzic w luzniejszych i nie beda mnie nigdzie opinac :)

Oska powodzenia:*Bedzie dobrze:)Czekamy na piekne zdjecia:)

My tez pobudka o 6 dzis.Syn jak tylko zobaczy ze jest jasno to spiewa "wstawamy!!,wstawamy:)" Poki co w planach zakupy ubraniowe jakies:)moze wkoncu mi sie cos uda kupić.
Śledzik zjedzony ale czuje ze zaczyna mi przechodzić faza:p
Wczoraj wytrzymalam do 22!Brawo ja!chyba musze slodycze jesc :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie kotlety pieczone z piersi kurczaka z warzywami :) młode ziemniaczki i surówka z pekinki

p19uflw1nv024jhl.png
Ostatnio mialam taki obiad... mmm pychota. Ale na dzisiaj nie mam pomyslu i nie chce mi sie gotowac bo taki upal jest

Ja na dzisiaj mam grochowke jeszcze i spaghetti Mamuska mi dala :D później robię salatke i baklazany i ciastko bo znajomi przychodzą na KSW później, juz wykupilam dostęp, wódka sie im chłodzi a ja naszykuje przekaski. W sumie to takie spotkanie a la urodzinowe męża bo za 3 dni ma ;D

p19uflw1nv024jhl.png
Podziwiam ja mam lenia :D wskocze w jakas sukienke i bede lazic po lasach :D a wroce do domu i bede umierac i narzekac :D

Dzieki dziewczyny z serca[emoji11] Ja się powoli zbieram. Mialam sen, ze pod sercem mam dwie zdrowe dziewczynki. Proszę zamówcie paciorek za mnie i moje Skarby. Później się odezwę.
Meeeega mocno trzymam kciuki!!!! Przychodź do nas z wieściami.

Ja dziś na nogach od 5tej..nie wiem co mi się porobiło..przecież mogłabym spokojnie spać nastepne 3h.

Na obiad frytki z batatów w parmezanie i jajko sadzone :) bezmięsny szał trwa

reklama
Doublemummy to fajny dzien sie Wam szykuje:))super!

Iwilleatyou marze o upale i przyrodzie:)by sobie tak pospacerowac:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry