reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Doublemummy to fajny dzien sie Wam szykuje:))super!

Iwilleatyou marze o upale i przyrodzie:)by sobie tak pospacerowac:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja marze o tym zeby jechac do mamy i walnac sie na hustawke w sadzie z mrożona herbata :((((( no ale zostaje mi brac dzieci i leciec do lasu . Tu jest taki otwarty park . Franek moze karmic sarny dziki i inne takie i on to bardzo lubi

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie niestety znów samoczynna pobudka parę minut po 4, mimo że budzik był na 7:30, sama nie wiem po co ja te budziki jeszcze ustawiam jak odkąd jestem w ciąży i tak dłużej niż do 5 nie potrafię spać, a nieraz to i szybciej ;)
My tez pobudka o 6 dzis.Syn jak tylko zobaczy ze jest jasno to spiewa "wstawamy!!,wstawamy:)"
To ja rzekomo podobne numery rodzicom urządzałam... Jak tylko słonko mnie obudziło, to leciałam do nich do pokoju i skacząc po ich łóżku: "mamo, tato, wstawać bo słoneczko już wstało!", do tej pory mi to wypominają w formie anegdotki :D

Tez tak macie, ze jak kichacie to kluje Was jajnik ? ;) a ja jak byłam mała to mieszkalysmy z mama z dziadkami i bieglam o 6 do nich do sypialni i w środek wskakiwalam do babci i dziadziusia :D

p19uflw1nv024jhl.png
Mmie kłuje i bez kichania :D ogólnie stwierdzam, że kichanie to przekichana sprawa w ciąży

Moja młoda jak wstaje a my spimy to po cichu sie kładzie u nas w nogach pod moja koldra i włącza sobie po cichutku bajkę albo u siebie w pokoju Barbie na DVD :D

p19uflw1nv024jhl.png
Hahaha to zazdroszcze :) moj mi musi oznajmić kazdy swoj ruch : mamo ide sikac. Mamo biore telefon. Mamo bede ogladac bajke. Mamo mamo mamo :D az w koncu ja wstaje i ide po kawe z nerwica :D

Iwilleatyou u nas to samo haha:p
Doublemummy tez tak mam przy kichaniu ale odkad staram sie kicham na glos a nie tak zatykajac to nic mnie nie kłuje bo takiego cisnienia nie ma:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Będzie wszystko cudownie, zobaczysz :) Trzymam kciuki!

Ja dziś też od 6 oczy jak 5 zł. Mąż mi spać nie daje. Ciągle mnie przekręca na lewy bok, bo zdrowiej dla maluszka ^^ Ja dziś znikam na cały dzień. Czas na weekend z nauką. Nie chce mi się [emoji14] Wolałabym zostać w domku i wysprzątać wszystko na błysk. Hihihihi.
Miłego dnia! Dużo ciepła!
Powiedz mezowi ze dla maluszka zdrowiej jak aie mama wyspi.

Hej dziewczyny :-)
Oska trzymam kciuki za udaną wizytę :*

@doublemummy fajna sobota Ci się szykuje :-D my może jutro pojedziemy do znajomych - w końcu :-)

@iwilleatyou Haha udany maluch. Mój Maks trochę gorzej, bo pyta :mamo mogę iść siku, mamo mogę się pobawić, mamo mogę zrobić sobie kanapkę itd... Jak się nie odzywam to jest :no ale powiedz mamooo :-)
Podejrzewam że to nawyk z przedszkola jak dzieci grzecznie muszą zapytać / poinformować gdzie idą po co.

@DigitalGirl kichanie i przekrecanie się w nocy z boku na bok :-D

U mnie przypływ energii!!! Chyba zbliżający się drugi trymestr i fakt że już z dzidzia i kosmowka wszystko dobrze.
Dzisiaj ogarniam sobie garderobę, wywołań ciuchy w których nie chodziłam nawet i kilka lat... (po co ja to w ogóle trzymam??) i robię porządki że starymi rzeczami maksa.
Później jedziemy na drobne zakupy :-) w końcu weekend kontroli nie ma lekarz pozwolił aż się chce żyć :-D

Hej dziewczyny :-)
Oska trzymam kciuki za udaną wizytę :*

@doublemummy fajna sobota Ci się szykuje :-D my może jutro pojedziemy do znajomych - w końcu :-)

@iwilleatyou Haha udany maluch. Mój Maks trochę gorzej, bo pyta :mamo mogę iść siku, mamo mogę się pobawić, mamo mogę zrobić sobie kanapkę itd... Jak się nie odzywam to jest :no ale powiedz mamooo :-)
Podejrzewam że to nawyk z przedszkola jak dzieci grzecznie muszą zapytać / poinformować gdzie idą po co.

@DigitalGirl kichanie i przekrecanie się w nocy z boku na bok :-D

U mnie przypływ energii!!! Chyba zbliżający się drugi trymestr i fakt że już z dzidzia i kosmowka wszystko dobrze.
Dzisiaj ogarniam sobie garderobę, wywołań ciuchy w których nie chodziłam nawet i kilka lat... (po co ja to w ogóle trzymam??) i robię porządki że starymi rzeczami maksa.
Później jedziemy na drobne zakupy :-) w końcu weekend kontroli nie ma lekarz pozwolił aż się chce żyć :-D
Oooo ide zrobic pozadek w mojej szafie. Zmotywowalas mnie. Ja tez w poniedzialek juz 2 trymestr uffffffff

reklama
Do góry