reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny, rozmawiałam z administratorką. Może nam założyć zamknięte forum, potrzebuje tylko listę naszych nicków.

Im kompetentniejsza tym lepsza, żeby nie musiała nikogo dodawać. Wezmę ją z kalendarza, ale jeśli ktoś nigdy nie wpisywał się do kalendarza - proszę napiszcie mi w odpowiedzi na posta.

reklama
Dzień dobry :) Całą noc śnił mi się około roczny synek, a potem była jeszcze jakaś dziewczynka. Chyba już się stęskniłam za własnymi badaniami bo także nie mogę się doczekać, kiedy Fistaszka znów zobaczę :) A to jeszcze caaaaały tydzień. U nas też szaro, buro i zimno. Dziś mąż spędza ostatni dzień w starej pracy. Tak się cieszę, że się wyrwał :) Plany na wieczór - kino z Piratami, yaaaay! ^^ A na resztę dnia jakieś drobne porządki, o ile się zbiorę. Niestety pogoda faktycznie nie zachęca ;)
Dziś także czekam aż przeczytam od Was same dobre wieści. To tak raduje moje serce :) Powodzenia na badankach!

Zazdroszcze Wam tego ze funkcjonujecie wieczorami..wychodzicie itp.Ja o 19 juz leze jak kłoda śpiąca ze wzdeciami i mdlosciami i nawet syna nie mam sily uspac i maz to robi.. kiedy to minie?:(to juz 13tydz przeciez ...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny :-)
Ja już myślałam że mdłości za mną, jednak dzisiaj się przekonałam jak bardzo się myliłam.

Mój dzisiaj w delegacji, więc w dodatku pobudke o 6 miałam. Pogoda ładna, ja muszę w końcu zabrać się za orgarnieciem przestrzeni w której żyjemy ;-) mam takiego lenia ostatnio, że po.prostu wstyd się przyznać

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, rozmawiałam z administratorką. Może nam założyć zamknięte forum, potrzebuje tylko listę naszych nicków.

Im kompetentniejsza tym lepsza, żeby nie musiała nikogo dodawać. Wezmę ją z kalendarza, ale jeśli ktoś nigdy nie wpisywał się do kalendarza - proszę napiszcie mi w odpowiedzi na posta.
Mnie tez nie ma w kalendarzu.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Zazdroszcze Wam tego ze funkcjonujecie wieczorami..wychodzicie itp.Ja o 19 juz leze jak kłoda śpiąca ze wzdeciami i mdlosciami i nawet syna nie mam sily uspac i maz to robi.. kiedy to minie?:(to juz 13tydz przeciez ...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też kochana padam wieczorami o 20 drzemka, budze sie przed 22 ide sie myć i dalej spać, tak że nie jesteś sama.

Ja też się nie wpisałem. blair_90 [emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Dziewczyny, pobolewa mnie pęcherz, chyba robi mi się zapalenie.

Miała któraś w czasie ciąży? Jak sobie radziłyście?

Do góry