reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Mój był ze mną i lekarz normalnie pozwolił mu wejść :)

p19uflw1nv024jhl.png
Nie martwię się lekarzem, ale Emkiem żeby nie panikowal i nie stresowal mnie na miejscu :-D

reklama
@blair_90 widzę że serialowo mamy podobny gust [emoji16]. Ja niedawno przerobiłam całe Kochane kłopoty po raz pierwszy [emoji16]. Ale do OTH chętnie bym wróciła [emoji16].

@M@gda mój najlepszy ulubiony fryzjer to facet [emoji16]. Nikt mi w życiu tak nie ściął włosów, żeby się same układały. A on potrafił unicestwić dwa wicherki, które mi zawsze psuły grzywkę [emoji16].
Ja nie mam jakiejś szczególnej wizji czy mogłoby się zajmować nasze dziecko w przyszłości [emoji6].
I myślę, że nawet dziecko nie musiałoby się tą kolejką bawić [emoji6] byle miał argument by ją sobie kupić [emoji16].

Cześć @stokrotka277 [emoji16]. Witamy [emoji16] kolejne bliźniaki na naszym wątku [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak sobie mysle ze fajnie by bylo zrobic taka liste nas na kiedy termin porodu i ktore dziecko. Jak 2 to zeby podac juz istniejace z imienia a to co teraz ma byc to tez bedziemy podawac juz z typami imion jak bedziemy wiedzialy:)Co Wy na to?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Tak sobie mysle ze fajnie by bylo zrobic taka liste nas na kiedy termin porodu i ktore dziecko. Jak 2 to zeby podac juz istniejace z imienia a to co teraz ma byc to tez bedziemy podawac juz z typami imion jak bedziemy wiedzialy:)Co Wy na to?

Lista terminow porodow jest w kalendarzu w zakladce

Trochę przeinaczylyscie mój post.
Więc w woli wyjaśnienia, mój T. Jak byłam w pierwszej ciąży był cały czas oglądał klocki lego, technics i inne które będzie z synem budowal. T. to maniak lego do tej pory sobie kupuje gigantyczne zestawy i je układa.
Więc gdy Tobiasz miał z 14 miesięczny i zabrał go do sklepu z zabawkami, próbując syna przekonać jakie świetne jest duplo, było bardzo dla niego zaskakujące, że Młody to olal, bo wolał lalki.

Nie ma to nic wspólnego z wychowaniem na twardziela etc. Ani z innymi bzdurami.

Tobiasz jest dzieckiem bardzo empatycznym i nikt mu tego nie zabrania. Tak samo jak nikt mu nie ma zamiaru kariery wybierać.
Widocznie się nie zrozumiałyśmy ;)

Monique ale mi chodzi o taka szybka czytelna liste jedna pod druga a nie rozpisana:)

@M@gda
Ja nie mam jakiejś szczególnej wizji czy mogłoby się zajmować nasze dziecko w przyszłości [emoji6].
I myślę, że nawet dziecko nie musiałoby się tą kolejką bawić [emoji6] byle miał argument by ją sobie kupić [emoji16].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie tak, i bawiłby się razem z moim wujkiem lat 40+ ;) Więc dziecko raczej by sie zainteresowałao co to takiego super, że tata z wujkiem się tym bawią :D:D

reklama
Do góry