reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Na tych wszystkich kalendarzach wychodzi mi chłopiec, a ja tak bardzo chciałabym dziewczynkę. Wiadomo, aby zdrowe ale marzą mi się sukieneczki, kucyki, laleczki :)
A mężowi kolejka - tak jak mojemu :D:D, ale mój już powiedział, że nawet jak dziewczyna to nie można dziecka ograniczać i kolejką też się może bawić... Chłopcy...

reklama
Digital co Ty?o rety!!Przepraszam:* matko zwymiotowac na sam widok!Niesamowite az hihi:D Dziewczynka jak nic w brzuszku siedzi hihi:**

Ankuś nic Ci sie nie stanie jak bd pić mleko ale to po prostu nie jest prawda ze jest dobre dla zdrowych i mocnych kości:)sa badania w necie i wiele artykulow;)

Ja na polowkowe zabiore synka:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem że są artykuły, ale ja mam taki apetyt na mleko, więc sobie nie odmawiam [emoji6]

A mężowi kolejka - tak jak mojemu :D:D, ale mój już powiedział, że nawet jak dziewczyna to nie można dziecka ograniczać i kolejką też się może bawić... Chłopcy...
Gorzej przyjmuje przynajmniej mój T. sytuację odwrotną jak był czas, że Tobiaszka do lalek ciągnęło [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Dziewczyny macie taką produkcje postów ,że dzień wczoraj wolnego od komputera i nie nadrobię bo musiałabym w domu nic nie zrobić chyba 30stron!! Mam nadzieję ,że wizytujące przyniosły dobre nowiny z prenatalnych. U mnie dziś leje i dziękuje za taką pogodę bo wczoraj po ścianach z bólu głowy chodziłam. Ale! Mimo takiego bólu głowy jak usłyszałam o otwarciu chinczyka pojechałam po japońce i baleriny i za 2 pary zapłaciłam niecałe 60zł :D

Gorzej przyjmuje przynajmniej mój T. sytuację odwrotną jak był czas, że Tobiaszka do lalek ciągnęło [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Mój brat do 3ciego roku zycia chciał sie w moje sukienki ubierać i mama mu pozwalała. Bawił się ze mna lalkami, a ja z nim samochodami. Dodam, że moja mama jest świetnym pedagowiem.

A teraz mam wielkiego brata, ale też dobrego człowieka, który i męskie i damskie prace w domu zrobi jak trzeba, bo jak nie trzeba to w zależności czy mu się chce ;)

Ja bym nie dramatyzowała.

Mój brat do 3ciego roku zycia chciał sie w moje sukienki ubierać i mama mu pozwalała. Bawił się ze mna lalkami, a ja z nim samochodami. Dodam, że moja mama jest świetnym pedagowiem.

A teraz mam wielkiego brata, ale też dobrego człowieka, który i męskie i damskie prace w domu zrobi jak trzeba, bo jak nie trzeba to w zależności czy mu się chce ;)

Ja bym nie dramatyzowała.
Jestem tego samego zdania. Mój synek czasem bawi sie z siostra samochodami a czasami lalkami. Grunt, że znajdują wspólny język. Ale znam ojców którzy absolutnie nie pozwalają synowi nawet tknąć lalki i syna nie przytulają bo musi być twardzielem a nie maminsynkiem.

Jestem tego samego zdania. Mój synek czasem bawi sie z siostra samochodami a czasami lalkami. Grunt, że znajdują wspólny język. Ale znam ojców którzy absolutnie nie pozwalają synowi nawet tknąć lalki i syna nie przytulają bo musi być twardzielem a nie maminsynkiem.
Dokładnie, dzieci trzeba do różnych ról w życiu przygotować.

Może na początku byłabym mocno zaskoczona, gdyby się okazało, że mój syn(jeslibym go miała) chce być np. fryzjerem, ale jeśli miałby być dobrym fryzjerem, to czemu nie??

reklama
Do góry