Moja córcia miała czas, że tylko drewnianą kolejką się bawiła. Lalki to w zasadzie dopiero od niedawna.Mojemu wszystko jedno, byleby zdrowe było i sie kolejką chciało bawić
reklama
Ja miałabym chyba problem zaakceptować gdyby syn w balecie chciał tańczyć... No ale bronić bym mu nie broniła... W zasadzie to może nawet było by to lepsze niż np spacer po linie bez zabezpieczenia pomiędzy wieżami katedry Nothre DameDokładnie, dzieci trzeba do różnych ról w życiu przygotować.
Może na początku byłabym mocno zaskoczona, gdyby się okazało, że mój syn(jeslibym go miała) chce być np. fryzjerem, ale jeśli miałby być dobrym fryzjerem, to czemu nie??
wITAM MOZNA DOŁACZYC DO GRUDNIOWYCH MAM? TERMIN 21 GRUDZIEN - BLIZNIAKI
KiKi88
Zaciekawiona BB
Witam was dziewczyny przez caly czas was podczytuje chociaz ciezko nadazyc za wami
Wie moze ktoras z was jak moge zmniejszyc jakos zdjecia w iphone? Bo jutro mam wizyte i chcialabym wyslac ale pewnie znowu sie nie uda.. Pozdrawiam i zycze wam milutkiego i spokojnego dnia
Wie moze ktoras z was jak moge zmniejszyc jakos zdjecia w iphone? Bo jutro mam wizyte i chcialabym wyslac ale pewnie znowu sie nie uda.. Pozdrawiam i zycze wam milutkiego i spokojnego dnia
M@gda
Moderatorka
Witaj stokrotka, fajnie że dołączasz!!! Super, że będą kolejne bliźniaki u nas na forum.wITAM MOZNA DOŁACZYC DO GRUDNIOWYCH MAM? TERMIN 21 GRUDZIEN - BLIZNIAKI
Prosiłabym tylko o wyłączenie capslocka bo ciężko się czyta
M@gda
Moderatorka
Nie znam się na iphonachWitam was dziewczyny przez caly czas was podczytuje chociaz ciezko nadazyc za wami
reniuszek
Love in the knick of time
Super ze jesteś :-)Witam was dziewczyny przez caly czas was podczytuje chociaz ciezko nadazyc za wami
Wklej w przeglądarkę hasło na pewno znajdzie porady i rozwiązania :-)
Ja korzystam z apki pixlr :-)
reniuszek
Witamy Cię Kochana!wITAM MOZNA DOŁACZYC DO GRUDNIOWYCH MAM? TERMIN 21 GRUDZIEN - BLIZNIAKI
Napisz coś więcej o sobie!
Jak wyślesz wiadomość priv do eklerki doda cię do listy. Lista jest w osobnym temacie terminy porodów :-)
Rossiczka
Moderatorka
Trochę przeinaczylyscie mój post.Mój brat do 3ciego roku zycia chciał sie w moje sukienki ubierać i mama mu pozwalała. Bawił się ze mna lalkami, a ja z nim samochodami. Dodam, że moja mama jest świetnym pedagowiem.
A teraz mam wielkiego brata, ale też dobrego człowieka, który i męskie i damskie prace w domu zrobi jak trzeba, bo jak nie trzeba to w zależności czy mu się chce
Ja bym nie dramatyzowała.
Więc w woli wyjaśnienia, mój T. Jak byłam w pierwszej ciąży był cały czas oglądał klocki lego, technics i inne które będzie z synem budowal. T. to maniak lego do tej pory sobie kupuje gigantyczne zestawy i je układa.
Więc gdy Tobiasz miał z 14 miesięczny i zabrał go do sklepu z zabawkami, próbując syna przekonać jakie świetne jest duplo, było bardzo dla niego zaskakujące, że Młody to olal, bo wolał lalki.
Nie ma to nic wspólnego z wychowaniem na twardziela etc. Ani z innymi bzdurami.
Tobiasz jest dzieckiem bardzo empatycznym i nikt mu tego nie zabrania. Tak samo jak nikt mu nie ma zamiaru kariery wybierać.
reklama
reniuszek
Trochę przeinaczylyscie mój post.
Więc w woli wyjaśnienia, mój T. Jak byłam w pierwszej ciąży był cały czas oglądał klocki lego, technics i inne które będzie z synem budowal. T. to maniak lego do tej pory sobie kupuje gigantyczne zestawy i je układa.
Więc gdy Tobiasz miał z 14 miesięczny i zabrał go do sklepu z zabawkami, próbując syna przekonać jakie świetne jest duplo, było bardzo dla niego zaskakujące, że Młody to olal, bo wolał lalki.
Nie ma to nic wspólnego z wychowaniem na twardziela etc. Ani z innymi bzdurami.
Tobiasz jest dzieckiem bardzo empatycznym i nikt mu tego nie zabrania. Tak samo jak nikt mu nie ma zamiaru kariery wybierać.
Fajny ten Twój Tobiaszek, mój Maksio miał się tak nazywać
I też jest bardzo empatyczny i taki przesłodki... Lubi ładne misie pieski itd ładne słowa :-) dla mnie to jest na plus, bo uważam, że jest dobrze rozwinięty emocjonalnie :-)