reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dokładnie, dzieci trzeba do różnych ról w życiu przygotować.

Może na początku byłabym mocno zaskoczona, gdyby się okazało, że mój syn(jeslibym go miała) chce być np. fryzjerem, ale jeśli miałby być dobrym fryzjerem, to czemu nie??
Ja miałabym chyba problem zaakceptować gdyby syn w balecie chciał tańczyć... No ale bronić bym mu nie broniła... W zasadzie to może nawet było by to lepsze niż np spacer po linie bez zabezpieczenia pomiędzy wieżami katedry Nothre Dame ;)

Witam was dziewczyny przez caly czas was podczytuje chociaz ciezko nadazyc za wami :p
Wie moze ktoras z was jak moge zmniejszyc jakos zdjecia w iphone? Bo jutro mam wizyte i chcialabym wyslac ale pewnie znowu sie nie uda.. Pozdrawiam i zycze wam milutkiego i spokojnego dnia ;)

Witam was dziewczyny przez caly czas was podczytuje chociaz ciezko nadazyc za wami :p
Wie moze ktoras z was jak moge zmniejszyc jakos zdjecia w iphone? Bo jutro mam wizyte i chcialabym wyslac ale pewnie znowu sie nie uda.. Pozdrawiam i zycze wam milutkiego i spokojnego dnia ;)
Nie znam się na iphonach :(

Super ze jesteś :-)
Wklej w przeglądarkę hasło na pewno znajdzie porady i rozwiązania :-)
Ja korzystam z apki pixlr :-)

Mój brat do 3ciego roku zycia chciał sie w moje sukienki ubierać i mama mu pozwalała. Bawił się ze mna lalkami, a ja z nim samochodami. Dodam, że moja mama jest świetnym pedagowiem.

A teraz mam wielkiego brata, ale też dobrego człowieka, który i męskie i damskie prace w domu zrobi jak trzeba, bo jak nie trzeba to w zależności czy mu się chce ;)

Ja bym nie dramatyzowała.
Trochę przeinaczylyscie mój post.
Więc w woli wyjaśnienia, mój T. Jak byłam w pierwszej ciąży był cały czas oglądał klocki lego, technics i inne które będzie z synem budowal. T. to maniak lego do tej pory sobie kupuje gigantyczne zestawy i je układa.
Więc gdy Tobiasz miał z 14 miesięczny i zabrał go do sklepu z zabawkami, próbując syna przekonać jakie świetne jest duplo, było bardzo dla niego zaskakujące, że Młody to olal, bo wolał lalki.

Nie ma to nic wspólnego z wychowaniem na twardziela etc. Ani z innymi bzdurami.

Tobiasz jest dzieckiem bardzo empatycznym i nikt mu tego nie zabrania. Tak samo jak nikt mu nie ma zamiaru kariery wybierać.

reklama
Trochę przeinaczylyscie mój post.
Więc w woli wyjaśnienia, mój T. Jak byłam w pierwszej ciąży był cały czas oglądał klocki lego, technics i inne które będzie z synem budowal. T. to maniak lego do tej pory sobie kupuje gigantyczne zestawy i je układa.
Więc gdy Tobiasz miał z 14 miesięczny i zabrał go do sklepu z zabawkami, próbując syna przekonać jakie świetne jest duplo, było bardzo dla niego zaskakujące, że Młody to olal, bo wolał lalki.

Nie ma to nic wspólnego z wychowaniem na twardziela etc. Ani z innymi bzdurami.

Tobiasz jest dzieckiem bardzo empatycznym i nikt mu tego nie zabrania. Tak samo jak nikt mu nie ma zamiaru kariery wybierać.

Fajny ten Twój Tobiaszek, mój Maksio miał się tak nazywać :-D
I też jest bardzo empatyczny i taki przesłodki... Lubi ładne misie pieski itd ładne słowa :-) dla mnie to jest na plus, bo uważam, że jest dobrze rozwinięty emocjonalnie :-)

Do góry