reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć dziewczyny, ale pospałam :) dzisiaj idę do ginekologa, ale bez usg także się nie wpisałam. Idę po zwolnienie, poproszę go o 2 na zwolnieniu, zapytam dlaczego lata mi powieka ;) co brać dodatkowo i czy mogę farbować włosy, czy mam przerwać branie duphastonu. Kazał brać do końca 13 tygodnia. Dzisiaj zaczynamy 14 tydzień. Dziewczyny podobno musimy pić dużo mleka, bo kości dziecka się rozwijają.

reklama
Mam pytanie czy mój M będzie mógł być na badaniu prenatalnym .? Bo się dziś ze mną mój mężus wybiera ale tak się zastanawiam czy wogole doktor go wpuści

Kury sąsiada były u ciebie a nie pies u niego... Niech się cieszy, że nie wszystkie zeżarte
Racja, ale wstyd mi że mój pies się tak bestialsko zachował :-D a tyle go uczyłam szacunku do koleżanek zza płota :-D

@Karolcia90 widziałam piękna dzidzia. Gratuluję :-*

Właśnie zauważyłam, że będziemy miały dwóch Frankow <3 cudownie!

Cześć dziewczyny, ale pospałam :) dzisiaj idę do ginekologa, ale bez usg także się nie wpisałam. Idę po zwolnienie, poproszę go o 2 na zwolnieniu, zapytam dlaczego lata mi powieka ;) co brać dodatkowo i czy mogę farbować włosy, czy mam przerwać branie duphastonu. Kazał brać do końca 13 tygodnia. Dzisiaj zaczynamy 14 tydzień. Dziewczyny podobno musimy pić dużo mleka, bo kości dziecka się rozwijają.

Fajnie, że masz przygotowane pytania do ginekologa! Chyba zaraz wezmę kartkę i też spisze swoje.... Może to ułatwi wizytę :-)
Naprawdę super pomysł :-)

Mam pytanie czy mój M będzie mógł być na badaniu prenatalnym .? Bo się dziś ze mną mój mężus wybiera ale tak się zastanawiam czy wogole doktor go wpuści
Mnie dopochwwo lekarz robił i nie było problemu, piersi badał i grubość szyjki macicy i nie zgłaszał żadnych ale.

Małgoś prenatalne zazwyczaj jest przez brzuch wiec jasne ze tak;)

20170524_112624.jpg
aleeee mnie naszlo na sledzia i bagietke z czosnkiem!Musialam leciec do biedry:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170524_112624.jpg
    20170524_112624.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 357
reklama
@Ankuś o mleku już chyba była dyskusja [emoji6]. Któraś z dziewczyn pisała, że żółty ser ma więcej wapnia niż mleko [emoji6] ja ser wcinam na potęgę także nie zmuszam się do picia mleka [emoji6]

@Małgoś86 ja chciałam zabrać męża, ale obawiał się, że usg może nie odbywać się przez brzuch więc nawet nie wszedł ze mną do gabinetu. Potem żałował bo całe badanie było przez brzuch (pomimo mojego tyłozgięcia) [emoji6]. Myślę że doktor nie powinien mieć żadnych przeciwwskazań aby mąż Ci towarzyszył [emoji6].

@reniuszek najwidoczniej piesek nie uważał w trakcie nauki o szacunku [emoji23] poza tym może szanował je jak były za płotem [emoji6] na jego terenie już były intruzami [emoji23].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry