Cześć dziewczyny, ale pospałam dzisiaj idę do ginekologa, ale bez usg także się nie wpisałam. Idę po zwolnienie, poproszę go o 2 na zwolnieniu, zapytam dlaczego lata mi powieka co brać dodatkowo i czy mogę farbować włosy, czy mam przerwać branie duphastonu. Kazał brać do końca 13 tygodnia. Dzisiaj zaczynamy 14 tydzień. Dziewczyny podobno musimy pić dużo mleka, bo kości dziecka się rozwijają.
reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Racja, ale wstyd mi że mój pies się tak bestialsko zachował a tyle go uczyłam szacunku do koleżanek zza płotaKury sąsiada były u ciebie a nie pies u niego... Niech się cieszy, że nie wszystkie zeżarte
@Karolcia90 widziałam piękna dzidzia. Gratuluję :-*
Właśnie zauważyłam, że będziemy miały dwóch Frankow <3 cudownie!
reniuszek
Można Kochana!! Mój em też się uparł że idzie dzisiaj ze mną... Ehhh... ;-)Mam pytanie czy mój M będzie mógł być na badaniu prenatalnym .? Bo się dziś ze mną mój mężus wybiera ale tak się zastanawiam czy wogole doktor go wpuści
reniuszek
Cześć dziewczyny, ale pospałam dzisiaj idę do ginekologa, ale bez usg także się nie wpisałam. Idę po zwolnienie, poproszę go o 2 na zwolnieniu, zapytam dlaczego lata mi powieka co brać dodatkowo i czy mogę farbować włosy, czy mam przerwać branie duphastonu. Kazał brać do końca 13 tygodnia. Dzisiaj zaczynamy 14 tydzień. Dziewczyny podobno musimy pić dużo mleka, bo kości dziecka się rozwijają.
Fajnie, że masz przygotowane pytania do ginekologa! Chyba zaraz wezmę kartkę i też spisze swoje.... Może to ułatwi wizytę :-)
Naprawdę super pomysł :-)
Oczywiście, że takMam pytanie czy mój M będzie mógł być na badaniu prenatalnym .? Bo się dziś ze mną mój mężus wybiera ale tak się zastanawiam czy wogole doktor go wpuści
Zawsze zapisuje sobie pytania, szczególnie jak ide na usg, bo przeważnie po usg mam e sobie tyle emocji, że zapominam o wszystkimFajnie, że masz przygotowane pytania do ginekologa! Chyba zaraz wezmę kartkę i też spisze swoje.... Może to ułatwi wizytę :-)
Naprawdę super pomysł :-)
M@gda
Moderatorka
Mnie dopochwwo lekarz robił i nie było problemu, piersi badał i grubość szyjki macicy i nie zgłaszał żadnych ale.Mam pytanie czy mój M będzie mógł być na badaniu prenatalnym .? Bo się dziś ze mną mój mężus wybiera ale tak się zastanawiam czy wogole doktor go wpuści
Millo
Fanka BB :)
reklama
Karolcia90
Fanka BB :)
@Ankuś o mleku już chyba była dyskusja [emoji6]. Któraś z dziewczyn pisała, że żółty ser ma więcej wapnia niż mleko [emoji6] ja ser wcinam na potęgę także nie zmuszam się do picia mleka [emoji6]
@Małgoś86 ja chciałam zabrać męża, ale obawiał się, że usg może nie odbywać się przez brzuch więc nawet nie wszedł ze mną do gabinetu. Potem żałował bo całe badanie było przez brzuch (pomimo mojego tyłozgięcia) [emoji6]. Myślę że doktor nie powinien mieć żadnych przeciwwskazań aby mąż Ci towarzyszył [emoji6].
@reniuszek najwidoczniej piesek nie uważał w trakcie nauki o szacunku [emoji23] poza tym może szanował je jak były za płotem [emoji6] na jego terenie już były intruzami [emoji23].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
@Małgoś86 ja chciałam zabrać męża, ale obawiał się, że usg może nie odbywać się przez brzuch więc nawet nie wszedł ze mną do gabinetu. Potem żałował bo całe badanie było przez brzuch (pomimo mojego tyłozgięcia) [emoji6]. Myślę że doktor nie powinien mieć żadnych przeciwwskazań aby mąż Ci towarzyszył [emoji6].
@reniuszek najwidoczniej piesek nie uważał w trakcie nauki o szacunku [emoji23] poza tym może szanował je jak były za płotem [emoji6] na jego terenie już były intruzami [emoji23].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom