reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Zobacz załącznik 807744
Polecam. Nie maja żadnych "zawijasów" więc nie ma problemu z myciem, czy wyjmowaniem z nich dzemów, sosów. Nie trzeba gimnastykować się z łyżką, żeby wygrzebać resztki :) nie sądziłam, że będę tak zadowolona ze słoika ;)
Super! Chyba kupię hurtowo. Na ten rok zaplanowaliśmy robić przetwory z racji że kupiliśmy ten dom z działka niezły rok temu i wszystko tu jest ....cieszę się na ten sezon :-)

Ale fajnie macie :-) ja pomału zaczęłam sobie planować. Łóżeczko i wózek mam wybrane Haha czekam tylko na info o płci na 100%i chyba będę działać najpierw z pokojem dla malucha a później ubranka etc

Uff, nie było mnie 3 godziny i 20 min nadrabiałam posty, hihihihi :) My prakrycznie wszystko dostaniemy. Od teściów wózek, od mojego taty łóżeczko, od doszywanej siostry całą wyprawkę po Jej dzieciach ^^ Do tego przyjaciółka obiecała mi całą hordę ubranek. Żyć nie umierać. Zostały pieluchy ^^ Ja właśnie wróciłam z długiego spaceru. Byłam w pracy donieść L4 do swoich kadrowych segregatorków i bułeczkę dla męża bo zapomniał zabrać. A potem małe owocowe zakupy :) I tak uciekł mi czas. Ja w tym roku chętnie zacznę robić słoiki. Pewnie będę Was podczytywać w tym temacie, hihihihi :) No i zupkę zjadłam jarzynkową z koperkiem, mniam :) Teraz czas na wylegiwanie.

Ja też nie chciałam przy pierwszym porodzie ale ostatecznie był i to najlepsze co mogło mi się trafić. Mąż zna mnie na wylot, wie że jak mnie cosr boli to nie dotykaj nawet ale bądź i obserwuj. Sprawdził się idealnie. Na drugi dzień miał zakwasy hahah ;) Szwagierka przy pierwszym porodzie miala teściowa i żałuje, mówi że to zbyt intymny moment. Zależy też jak.jesteście blisko.
CarlaR, z teściową jesteśmy bardzo blisko. Jest dla mnie drugą mamą. Ba! Nawet wzięła mnie pod skrzydła kiedy moja wystawiła mnie przed własnym ślubem. Jednak ja mam inny problem. Nie lubię bliskim pokazywać się w chwilach słabości i silnych emocji, przez co jestem rozdarta między zabraniem jednak którejś z mam a urodzeniem samej. Zdecyduję ostatecznie w grudniu :)

Ja prenatal duo :) 1tabletka classic i 2 kapsułki dha :) na miesiąc 43zl zapłaciłam i tylko w jednej aptece w mieście dostałam :)
1495525419-aaaaaa.jpeg

p19uflw1nv024jhl.png
Ja przez Internet kupuje, bo też je biorę. Ostatnio placilam 32. U nas w aptece stacjonarnej 70.... Więc różnica jest

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jejciu już drugie pranie wywieszone. ;) okna umylam, obiadek się robi, umylam cała łazienkę łącznie z prysznicem i kiblem czego nie nawidze.....!!!!! Teraz zostały mi ciuchy suche poskładać z poprzedniego prania na szczęście nie prasuje nigdy bo mam fajną funkcje w pralce z żelazkiem ciuchy po nim nie są tak wymiete a jak jeszcze ładnie powiesz to prosciutkie, tzn prasuje tylko np.koszule i takie wyjściowe rzeczy, chyba bym się pochlastala jak bym miała jeszcze wszytko pracować. !!!! Mąż przychodzi o 15 z pracy i jedziemy po dzieci i poza miasto na najlepsze lody w Podkarpaciu. ;) zaraz wam narobie smaka obiadkiem... ale to jeszcze za chwilunia ;)

Co do witamin teraz kupiłam te,chodziło mi najbardziej by była tam Wit.D
1495538040-aaaaaa.jpeg

......:::::::::11tydz i 0dni::::::::.........

Do góry