Mniam. Mój mąż robił rok temu taki napój z arbuza i mięty pyyycha.Ja lubię teściowej "Tymbark" robi z mięty i cytryny ale trochę za słodki dla mnie i rozrabiam z woda
reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Dziwne ja cukinia robię w zalewie octowej i dodaje paprykę i cebulkę :-)Moja teściową robi cukinie w sloikach z ziołami i oliwa ale mi to nie leży, jakieś takie tłuste
reniuszek
Love in the knick of time
Ja chyba zaraz zamówię przez neta słoiki jakieś stylowe na przetwory a tańczyć warzywa i owoce będzie emek :-)Też uwielbiam robić. Dżemy malinowe i truskawkowe mam jeszcze z zeszłego roku. Też się nie mogę doczekać sezonu, tylko... Kto towar będzie taszczył do domu
Dobrze że na podwórku mam sporo owoców :truskawki, porzeczki, arenie, wiśnie, jabłka, śliwki zwykle i mirabelki, poziomki
Aj nie mogę się doczekać
Ja zamówiłam rok temu suuuuper słoiki! Wszystko pięknie się z nich wyjmuje, super myje, są bez żadnych udziwnień, proste. Nie sądziłam, że będę tak zadowolona. Polecam. Zaraz je znajde i wstawię zdjęcie.Ja chyba zaraz zamówię przez neta słoiki jakieś stylowe na przetwory a tańczyć warzywa i owoce będzie emek :-)
Dobrze że na podwórku mam sporo owoców :truskawki, porzeczki, arenie, wiśnie, jabłka, śliwki zwykle i mirabelki, poziomki
Aj nie mogę się doczekać
M@gda
Moderatorka
to się na kiedy indziej umówimyChętnie ale ja to boję się z domu wychodzić mam 1 na zwolnieniu. Jutro wizyta u gina, powiem żeby się nie wydurniał i wpisał 2, bo z psem muszę wyjść w ciągu dnia
Chętnieto się na kiedy indziej umówimy
A ja rozpoczęłam dziś wczuwanie się w ciało i wysluchiwanie dziecka.. czyli siedzę przed tv z ręką "w gaciach" i nasluchuje zawzięcie może coś drgnie, zawibruje bo na kopniecia to za wcześnie A Wy kiedy poczulyscie ruchy w poprzednich ciazach?
Ja poczułam moje dzieciątko prawie tydzień temu po raz pierwszy. Obudziłam się w nocy i poczułam i usłyszałam bąbelki w podbrzuszu. Pomyślałam, że to kręcenie w jelitach, ale jednak nie. Zresztą to było czuć inaczej. I od tego czasu się powtarza. Głównie wieczorem lub w nocy. Mój mąż też słyszy maleństwo. Wczoraj zbyt gwałtownie przyłożył ucho do brzucha i małe zaczęło jakby pukać od drugiej strony - tak to opisał. To też moja pierwsza ciąża
reklama
iwilleatyou
Fanka BB :)
Uf przebieglam sie do szkoly zwolnienie zaniesc hehe przy okazji moja klasa poznala mojego Franka. Jutro do szkoly i kolejny poziom. Moja siostra dzwonila zapytac czy bedzie mogla mi kupic lozeczko i posciel hehe. Zgodziłam sie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom