reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja lubię teściowej "Tymbark" :D robi z mięty i cytryny :D ale trochę za słodki dla mnie i rozrabiam z woda :D

p19uflw1nv024jhl.png
Mniam. Mój mąż robił rok temu taki napój z arbuza i mięty pyyycha.

reklama
Też uwielbiam robić. Dżemy malinowe i truskawkowe mam jeszcze z zeszłego roku. Też się nie mogę doczekać sezonu, tylko... Kto towar będzie taszczył do domu ;)
Ja chyba zaraz zamówię przez neta słoiki jakieś stylowe na przetwory a tańczyć warzywa i owoce będzie emek :-)
Dobrze że na podwórku mam sporo owoców :truskawki, porzeczki, arenie, wiśnie, jabłka, śliwki zwykle i mirabelki, poziomki :-D
Aj nie mogę się doczekać :-D

Ja chyba zaraz zamówię przez neta słoiki jakieś stylowe na przetwory a tańczyć warzywa i owoce będzie emek :-)
Dobrze że na podwórku mam sporo owoców :truskawki, porzeczki, arenie, wiśnie, jabłka, śliwki zwykle i mirabelki, poziomki :-D
Aj nie mogę się doczekać :-D
Ja zamówiłam rok temu suuuuper słoiki! Wszystko pięknie się z nich wyjmuje, super myje, są bez żadnych udziwnień, proste. Nie sądziłam, że będę tak zadowolona. Polecam. Zaraz je znajde i wstawię zdjęcie.

Screenshot_2017-05-23-12-24-21.png

Polecam. Nie maja żadnych "zawijasów" więc nie ma problemu z myciem, czy wyjmowaniem z nich dzemów, sosów. Nie trzeba gimnastykować się z łyżką, żeby wygrzebać resztki :) nie sądziłam, że będę tak zadowolona ze słoika ;)

Załączniki

• Screenshot_2017-05-23-12-24-21.png
    Screenshot_2017-05-23-12-24-21.png
    153,9 KB · Wyświetleń: 374
A ja rozpoczęłam dziś wczuwanie się w ciało i wysluchiwanie dziecka.. :nerd:czyli siedzę przed tv z ręką "w gaciach" i nasluchuje zawzięcie:errr::) może coś drgnie, zawibruje bo na kopniecia to za wcześnie;) A Wy kiedy poczulyscie ruchy w poprzednich ciazach?

Ja poczułam moje dzieciątko prawie tydzień temu po raz pierwszy. Obudziłam się w nocy i poczułam i usłyszałam bąbelki w podbrzuszu. Pomyślałam, że to kręcenie w jelitach, ale jednak nie. Zresztą to było czuć inaczej. I od tego czasu się powtarza. Głównie wieczorem lub w nocy. Mój mąż też słyszy maleństwo. Wczoraj zbyt gwałtownie przyłożył ucho do brzucha i małe zaczęło jakby pukać od drugiej strony - tak to opisał. To też moja pierwsza ciąża

reklama
Uf przebieglam sie do szkoly zwolnienie zaniesc hehe przy okazji moja klasa poznala mojego Franka. Jutro do szkoly i kolejny poziom. Moja siostra dzwonila zapytac czy bedzie mogla mi kupic lozeczko i posciel hehe. Zgodziłam sie :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry