iwilleatyou
Fanka BB :)
Obawiam sie ze mam z 1000 km do CiebieJa robię z ryżem dzisiaj i kurczakiem ale zapraszam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obawiam sie ze mam z 1000 km do CiebieJa robię z ryżem dzisiaj i kurczakiem ale zapraszam
Haha ja juz w glowie szukam gdzie jakis Chińczyk a jak na złość same kebaby jakas irlandzka i wloska restauracja . Pelno pizzeri ale chińczyk na drugim końcu miastaJezu zabilyscie mnie z tą chinszczyzna.....
Mi się ciągle marzy ryż z wołowina i warzywami na ostro..... Jej... Chyba się zaplacze bo w pobliżu żadnego chińczyka :-(
Ooo macie jakiś fajny sprawdzony przepis na chińskie?Ja robię z ryżem dzisiaj i kurczakiem ale zapraszam
Cicho zła istotoU mnie jest pyszny chińczyk z dowodem a najlepszy jest tajski i wietnamski jeden na ostro a drugi to mięso w sezamie )
Dziękuję bardzoDodam w wątku z przepisami
To ja też mam taki jeden sprawdzony, ale ceny wahają się między 30-50 zł dużo. Mąż mnie zabrał tam na urodziny. Więc sajgonki na przystawkę, dania główne, napoje, napiwek i kupa kasy wychodzi. To jest bez dowozu. A z dowozem są takie po 14-15 zł z "budki" gdzie mam aparat na zębach i po takim chińskim mam żółte gumki przy aparacie hahaJa mam jeden ale wiem ze jest mega świeży. Jadlam kilka razy i nic nie było