reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
No masakra. Też właśnie myślałam że już będzie tylko lepiej, a.jest wręcz przeciwnie chyba tak jak dziś to się w tej ciąży jeszcze nie czułam. Co zjem to ble, tragedia. Jade zaraz po młodego do przedszkola, odstawiam go do babci i jade na rzesy bo już i tak nie uzupełniałam 4 tyg. Gdyby nie te niedzielne chrzciny to chyba bym sobie darowała tak mnie mdli i te wymioty. Mam nadzieję że tam wytrzymam :/
To wspołczuje Ci.Jak to kobieta musi się poświęcać a facet tylko garnitur i gotowy.Ja mam za tydzień komunię chrześniaka i ksiądz sobie wymyślił że chrzestni stoją obok dzieci w kościele... Już sobie wyobrażam jak ja tam stoję w taką gorączkę i duchote.A dzisiaj leżę plackiem,jeszcze głowa mnie zaczęła boleć.

1495190650-aaaaaa.jpeg
troche slonca znad morza przesyłam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku ale mi się chce fasolki szparagowej tak za mną chodzi że bym z kilogram jej zjadłam z masełkiem i bułką tartą idę się przejść na ryneczkę może już będzie ale wątpię i może cos mi jeszcze wpadnie w oko co bym zjadła

Jestem!!!Zdrowiutkie!!!!male ryzyko wad!przeplywy piekne!Wieksze niz termin:)i na 90% DZIEWCZYNKA!!!JESTEM PRZEEEEESZCZĘŚLIWAAAAA[emoji7][emoji7][emoji7]
1495195750-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Super wiadomość

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem z bliskiej okolicy Warszawy :) Ale w Wawie bywam praktycznie codziennie, ze względu na pracę.
My też koło tego się staraliśmy i też jesteśmy po IVF innej możliwości dla nas nie było..
W której klinice się staraliście?
No właśnie moja lekarka też mnie wysyła i chyba nie będę się upierać na najbliższej wizycie. Tym bardziej, że i w pracy sobie poukładałam odpowiednio do sytuacji.
Ja pod Piasecznem mieszkam, tez gdzies z tej strony jestes?

Nie zastanawiaj sie. Jak daja to bierz. Swoja droga duzo nas tu po ivf. Z 6 juz chyba.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem z bliskiej okolicy Warszawy :) Ale w Wawie bywam praktycznie codziennie, ze względu na pracę.
My też koło tego się staraliśmy i też jesteśmy po IVF innej możliwości dla nas nie było..
W której klinice się staraliście?
No właśnie moja lekarka też mnie wysyła i chyba nie będę się upierać na najbliższej wizycie. Tym bardziej, że i w pracy sobie poukładałam odpowiednio do sytuacji.
Aaa zapomnialam napisać, ktora klinika. Invimed. A wy?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem!!!Zdrowiutkie!!!!male ryzyko wad!przeplywy piekne!Wieksze niz termin:)i na 90% DZIEWCZYNKA!!!JESTEM PRZEEEEESZCZĘŚLIWAAAAA[emoji7][emoji7][emoji7]
1495195750-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
SUPER !!!

Teraz trzymam kciuki za kolejne dziewczyny :-)

A Ty powinnaś świętować Piccolo :-)

Do góry