reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja z okolic Wołomina, więc trochę z innej strony Wawy.
Co do kliniki to my robiliśmy w Novum.
Na tą chwilę jeszcze tam zostaliśmy, potem będę wracać do swojego zaufanego doktora.

A Ty jeszcze jesteś w Klinice czy już gdzie indziej się skierowałaś?
Niestety mam teraz trochę stresu, zrobiłam badania i okazuje się że TSH wyskoczyło mi kosmos do 3,4. W środę mam wizytę i zobaczymy co lekarz mi na to powie.

Widocznie to był dobry czas na invitro skoro aż tyle nas na grudzień :)
Ja juz przed transferem bralam euthyeox na tsh.
DO kliniki juz nie jezdze, ale prywatnie chodze do mojego doktora, on mi leki dobrze dobierze i bedzie znal cala moja historie.
Zastanawiam sie czy nie rodzic w szpitalu w ktorym pracuje, czyli na bielanach.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem!!!Zdrowiutkie!!!!male ryzyko wad!przeplywy piekne!Wieksze niz termin:)i na 90% DZIEWCZYNKA!!!JESTEM PRZEEEEESZCZĘŚLIWAAAAA[emoji7][emoji7][emoji7]
1495195750-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Super wiadomości:) Ale Ci zazdroszczę dziewczynki bo ja coś czuję,że u mnie będzie chłopak:)

Jestem!!!Zdrowiutkie!!!!male ryzyko wad!przeplywy piekne!Wieksze niz termin:)i na 90% DZIEWCZYNKA!!!JESTEM PRZEEEEESZCZĘŚLIWAAAAA[emoji7][emoji7][emoji7]
1495195750-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Och Słońce [emoji7] Hip hip hura![emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7]

reklama
Do góry