Rossiczka
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wrzuć ,wrzuć bo ja nawet nie wiedziałam ,że coś w biedronce miało bycTe kolorowe były dostępne na Karpackim w Biedronce, legginsy były bardzo przebrane ale coś tam wybrała. Niestety fotki mogę wrzucić jak wrócę do domu bo w szpitalu nie mam na to miejsca... :-(
Taak [emoji190]
Serio? To mnie pocieszylasJa będę.miała w 13+2 lekarz powiedział że 13 tydzień najlepszy, więc do 13+6 to dobry termin :-)
Super, chociaż ciężki zawód . Powodzenia z krowami ;-) bo domyślam się, że z małymi zwierzętami wiążesz przyszłość.Taak [emoji190]
No ciężki. Jestem teraz na etapie, że zastanawiam się czy warty aż takiego poświęcenia i nakładu pracy. Mam nadzieję, że rok przerwy pozwoli mi to poukładać sobie w głowie, bo same studia są mocno demotywujące. DziękiSuper, chociaż ciężki zawód . Powodzenia z krowami ;-) bo domyślam się, że z małymi zwierzętami wiążesz przyszłość.
ja jestem z Bielska -BiałejSerio? To mnie pocieszylas
A jest tu któraś z Was ze Śląska? Kolezanka polecala mi Sodowskiego w Katowicach, slyszalyscie cos może?
Dobrej nocy :-)Ja uciekam spać, mam nadzieje ze przespie bol, dobranoc