reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Helołłł
Ależ Wy napisałyście! Już mi sie pomieszało co u której ;-)
O krowach zapamiętałam :p kiedyś jak byłam mała krowy uwielbiałam, wszystko w pokoju miała krowiaste- do dzisiaj mam do nich sentyment ;-)
Doublemummy może zażyj nospę? Miałaś tak wczesniej?

Ja dzisiaj pierwszy dzien wolne, kupiłam sukienkę, buty, torebkę, byłam w biedrze ale nie było leginsów, były tylko poduszki, ale jeszcze nie brałam, jakoś jeszcze wygodnie mi się śpi ;-) a teraz padam na pysk, jutro muszę sprzątać i gotować bo pod wieczór zjeżdżają się goście na komunię
Milego wieczoru ;-)

reklama
Dziewczyny mam bardzo silne bole jajnika. Promieniuja aż na plecy. Chodzić nie mogę. Ledwo oddycham bo tak boli. Plemienia nie ma. Nie wiem czy iść spać czy jechać na ip

p19uflw1nv024jhl.png
Mnie ostatnio tak bolało, że aż oddechu nie mogłam wziąć. Podobno póki nie ma krwi, to nie ma czym się martwić. Ja poleżałam i mi przeszło. Ale jak się denerwujesz to jedz do lekarza.

Hej dziewczynki!
Nie było nie przez kilka dni zalesdwue, a tyle sie tu u Was podziało..dobrych i zlych rzeczy :(
Mam nadzieję, ze limit zlych zostal juz wyczerpany, bardzo mi przykro, ze niektore Aniołki odeszły.. trzymam kciuki, żeby jak najszybciej przyleciały do Was nowe i już z Wami zostaly ;*
U mnie sa goście i wiadomo, przyjechali to chca tu co nieco pozwiedzać, bylismy nad morzem i wodospadach i nawet raz w gorach, ale takie wycieczki to juz chyba nie dla mnie, wracam tak wykonczona, jakbym na Everescie byla :p nawet teraz poszli sami na miasto, bo juz nie mam sily..az mi glupio czasem:/
Mysle teraz o prenatalnych, jak wroce do PL to bedzie dokladnie 12 tyg i 6 dni i boje sie, ze okaze sie to za pozno..jak myslicie?
Pozdrowka dla wszystkich, takze tych nowych dziewczyn, gratuluje tez tych dobrych wiesci i trzymam kciuksy za kazda Fasolke z osobna! :-)

Hej dziewczynki!
Nie było nie przez kilka dni zalesdwue, a tyle sie tu u Was podziało..dobrych i zlych rzeczy :(
Mam nadzieję, ze limit zlych zostal juz wyczerpany, bardzo mi przykro, ze niektore Aniołki odeszły.. trzymam kciuki, żeby jak najszybciej przyleciały do Was nowe i już z Wami zostaly ;*
U mnie sa goście i wiadomo, przyjechali to chca tu co nieco pozwiedzać, bylismy nad morzem i wodospadach i nawet raz w gorach, ale takie wycieczki to juz chyba nie dla mnie, wracam tak wykonczona, jakbym na Everescie byla [emoji14] nawet teraz poszli sami na miasto, bo juz nie mam sily..az mi glupio czasem:/
Mysle teraz o prenatalnych, jak wroce do PL to bedzie dokladnie 12 tyg i 6 dni i boje sie, ze okaze sie to za pozno..jak myslicie?
Pozdrowka dla wszystkich, takze tych nowych dziewczyn, gratuluje tez tych dobrych wiesci i trzymam kciuksy za kazda Fasolke z osobna! :-)
Ja będę.miała w 13+2 lekarz powiedział że 13 tydzień najlepszy, więc do 13+6 to dobry termin :-)

reklama
Do góry