reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Mi pomagalo jedzenie, wiem to przekorne ale jak tylko zaczynało mnie mdlic to jadłam. :) pomagało
To nie kest takie przekorne. Ja jak bylam mala, bylam bardzo chora na trzustke, mialam zaburzenia wydzielania enzymow trawiennych i w moich zaleceniach mialam m.in. ze nie moge byc glodna, bo wtedy boli, ale tez jak bolalo to robilam sie z marszu glodna i jadlam po trochu np bulki z miodem (lekko strawne). Nie bylo to remedium, bo czasami musialam miec dnioewe głodówki, ale pomagalo.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej:)))))
Ja juz po wizycie:) maleńkie zdrowe, ruszało sie, jedno ujęcie na monitorze było tak bardzo widoczne ze miałam wrażenie ze widze całego bobaska z rączkami, nóżkami, noskiem, oczkami i usteczkami:) niestety zdjecie juz nie jest takie wyraźne. W 3 tyg maluszek urósł 2 cm, ma teraz 4,16cm:) według ostatniego usg dzis powinno byc 10tc i 4 dni, a według dzisiejszego 11 tydz i 1 dzien , czyli data porodu znowu mi sie zmieniła na 4 grudnia .

Wszystkim Wam zycze szczęśliwych wizyt i pięknych widoków!!!

Hej dziewczyny miałam totalny brak checi na siedzenie w internecie takze dopiero teraz pisze. Dzisiaj o 17.40 mam wizyte zobaczymy co tam u fasolki. Znowu progesteron troszke mi spadl ( z 17 do 12) ale caly czas w normie, bole lekkie okresowe czasami. Zobaczymy co dżin powie. Reszcie życze udanych wizyt

Millo, oczy mi wyszły jakie cuda robisz... napisałam coś w "Nasze hobby". Dziewczyny, toż Millo cuda na kiju robi :D:D

Madzia wyślij linka pójdę podglądnąć :D może millo będzie miała klientki na cuda ;)

@Basieksu bierzesz ;luteinę ,albo dupfaston?? Powiem Ci że przy takim progesteronie mój lekarz daje zastrzyki prolutexu

@Millo widziałam jestem zachwycona !!!!!!! Cudownosci Masz talent kochana!!

A ja dzisiaj stekalam o cieście z rabarbarem, to mi mój Pan robi ☺️
DSC_0536.jpg

Załączniki

• DSC_0536.jpg
    DSC_0536.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 390
Madzia wyślij linka pójdę podglądnąć :D może millo będzie miała klientki na cuda ;)

@Basieksu bierzesz ;luteinę ,albo dupfaston?? Powiem Ci że przy takim progesteronie mój lekarz daje zastrzyki prolutexu
Wejdz na.folder grdniowe mamy, tam gdzie mamy wszystkie nasze watki, wozki, brzuszki i inne i tam jest tez watek o hobby. Jesli nie bedziesz mogla znalesc.podesle jak bede nadawac z.kompa. Chwilowo zwisam z hamaka :d

Co za dzień, cały czas.mi niedobrze. A dzisiaj goście, w domu Sajgon, nie wiem kiedy posprzatam i jak. Jeszcze ciasto muszę zrobić, no jakiś koszmar

Przepraszam, że marudze ale dzień dzisiejszy mnie pokonał

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Co za dzień, cały czas.mi niedobrze. A dzisiaj goście, w domu Sajgon, nie wiem kiedy posprzatam i jak. Jeszcze ciasto muszę zrobić, no jakiś koszmar

Gdybyś była bliżej podrzucilabym Ci swoje ciasto, właśnie dochodzi.

Trzymaj się ciepło ale nie porcelany! I żeby jutro Ci wynagrodzilo :-)

reklama

A marudź ile musisz. Ja w takie dni mowie "pierdole nie robię, skończyła mi się mana" :d

Cisto kup, rzeczy upchnij w szafie. Polecilabym tez wlaczenie samosprzatajacego odkurzacza ale nie wiem czy masz, gary do zmywarki i bedzie :)

Ostatnia edycja:
Do góry