reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Tak jak prosiłyście kilka słów o mnie. Jestem z Wrocławia, mam 28 lat, od 9 miesięcy szczęśliwa mężatka ;) to nasza pierwsza ciąża o którą staraliśmy się 4 miesiące :)
Dziewczyny powiedzcie mi jak walczycie z całodobowymi mdłościami?? Próbowałam imbir, krakersy, mleko przed wstaniem, jedzenie przed samym snem, ale nic nie działa :( strasznie mnie to męczy, przeszkadza mi to na maksa :(

P.S. Bardzo dużo piszecie na forum ciężko mi jest nadrobić zaległości ale postaram się ;)

Ente nie wiem co Ci doradzic bo mi na mdlosci tez nic nie pomaga.. mam wieczorami to chodze spac o 20 haha:p cola troche dawala rade i kwasne mamby ale to niezdrowe wiadomo by tak codziennie..
Niby jesc czesto i mało.. ale ja tez mam megasne wzdecia wiec ciezko mi jesc ciagle cos..
Oby nam wkoncu przeszlo!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jak prosiłyście kilka słów o mnie. Jestem z Wrocławia, mam 28 lat, od 9 miesięcy szczęśliwa mężatka ;) to nasza pierwsza ciąża o którą staraliśmy się 4 miesiące :)
Dziewczyny powiedzcie mi jak walczycie z całodobowymi mdłościami?? Próbowałam imbir, krakersy, mleko przed wstaniem, jedzenie przed samym snem, ale nic nie działa :( strasznie mnie to męczy, przeszkadza mi to na maksa :(

P.S. Bardzo dużo piszecie na forum ciężko mi jest nadrobić zaległości ale postaram się ;)
Super że jesteś z nami[emoji2] mi na mdłości pomaga jedynie herbata z kopru włoskiego z cytryną. Mam nadzieję że na ciebie także zadziala[emoji2]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Millo, oczy mi wyszły jakie cuda robisz... napisałam coś w "Nasze hobby". Dziewczyny, toż Millo cuda na kiju robi :D:D

Kurcze od wizyty do wizyty to idzie zwariować.Człowiek sobie tyle potrafi wyobrazić i wymyślać.
No nie? Masakra z tym czekaniem, dlatego po tych najczarniejszych myślach przez week poszłam do ginekologa skontrolować czy jest ok, na szczęście ok... śmiałam się do mojej gin że powinnam miec co 4 dni usg to może przetrwałabym tą ciąże w miarę spokojnie ;-)

Storm bardzo, bardzo mi przykro.... mocno wierzę, w to, że niedługo i tak będziesz mamusią... trzymaj się...

Witaj Ente ;-) współczuję wymiotów, ja na szczęście nie wymiotowałam, czasem muli ale do przeżycia ;-)
Izabela cudne wieści!!!! Gratulacje!
Tusiaczek zdrowie dzieciaków najważniejsze, jak trzeba do szpitala to jedź, może to nie będzie długo trwało i szybciuko wyjdziecie do domku- trzymam kciuki!

ja jeszcze niecałą godzinkę i zmykam do domu, mąż dzisiaj dłużej w pracy, więc będe musiała jechac z młodym na trening, a miałabym ochote na popołudniową drzemkę....
Moja szwagierka w sobotę urodziła Milenkę, taka malusia i słodka, że normalnie się zakochałam ;-)

reklama

Mi pomagalo jedzenie, wiem to przekorne ale jak tylko zaczynało mnie mdlic to jadłam. :) pomagało

Do góry