Strasznie mi przykro.. WspółczujeNa wczorajszym usg, serduszko przestało bić.
Miałam bardzo zle przeczucia przed tym usg. W nocy miałam koszmary i co chwile się budziłam. Od rana byłam niespokojna, więc nie bylam za bardzo zdziwiona jak się dowiedziałam o "najgorszym".
reklama
Tak jak prosiłyście kilka słów o mnie. Jestem z Wrocławia, mam 28 lat, od 9 miesięcy szczęśliwa mężatka to nasza pierwsza ciąża o którą staraliśmy się 4 miesiące
Dziewczyny powiedzcie mi jak walczycie z całodobowymi mdłościami?? Próbowałam imbir, krakersy, mleko przed wstaniem, jedzenie przed samym snem, ale nic nie działa strasznie mnie to męczy, przeszkadza mi to na maksa
P.S. Bardzo dużo piszecie na forum ciężko mi jest nadrobić zaległości ale postaram się
Dziewczyny powiedzcie mi jak walczycie z całodobowymi mdłościami?? Próbowałam imbir, krakersy, mleko przed wstaniem, jedzenie przed samym snem, ale nic nie działa strasznie mnie to męczy, przeszkadza mi to na maksa
P.S. Bardzo dużo piszecie na forum ciężko mi jest nadrobić zaległości ale postaram się
Millo
Fanka BB :)
Ente nie wiem co Ci doradzic bo mi na mdlosci tez nic nie pomaga.. mam wieczorami to chodze spac o 20 haha cola troche dawala rade i kwasne mamby ale to niezdrowe wiadomo by tak codziennie..
Niby jesc czesto i mało.. ale ja tez mam megasne wzdecia wiec ciezko mi jesc ciagle cos..
Oby nam wkoncu przeszlo!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Niby jesc czesto i mało.. ale ja tez mam megasne wzdecia wiec ciezko mi jesc ciagle cos..
Oby nam wkoncu przeszlo!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
kosa1212
Super że jesteś z nami[emoji2] mi na mdłości pomaga jedynie herbata z kopru włoskiego z cytryną. Mam nadzieję że na ciebie także zadziala[emoji2]Tak jak prosiłyście kilka słów o mnie. Jestem z Wrocławia, mam 28 lat, od 9 miesięcy szczęśliwa mężatka to nasza pierwsza ciąża o którą staraliśmy się 4 miesiące
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
DigitalGirl
Moderatorka
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
No nie? Masakra z tym czekaniem, dlatego po tych najczarniejszych myślach przez week poszłam do ginekologa skontrolować czy jest ok, na szczęście ok... śmiałam się do mojej gin że powinnam miec co 4 dni usg to może przetrwałabym tą ciąże w miarę spokojnie ;-)Kurcze od wizyty do wizyty to idzie zwariować.Człowiek sobie tyle potrafi wyobrazić i wymyślać.
Storm bardzo, bardzo mi przykro.... mocno wierzę, w to, że niedługo i tak będziesz mamusią... trzymaj się...
Witaj Ente ;-) współczuję wymiotów, ja na szczęście nie wymiotowałam, czasem muli ale do przeżycia ;-)
Izabela cudne wieści!!!! Gratulacje!
Tusiaczek zdrowie dzieciaków najważniejsze, jak trzeba do szpitala to jedź, może to nie będzie długo trwało i szybciuko wyjdziecie do domku- trzymam kciuki!
ja jeszcze niecałą godzinkę i zmykam do domu, mąż dzisiaj dłużej w pracy, więc będe musiała jechac z młodym na trening, a miałabym ochote na popołudniową drzemkę....
Moja szwagierka w sobotę urodziła Milenkę, taka malusia i słodka, że normalnie się zakochałam ;-)
zapmarta
Karolkowa mama
Storm - współczuję straty. Trzymaj się cieplutko.
Iza, fajna fotka i cieszę się, że twoje 3 cm szczęścia ma się dobrze.
Iza, fajna fotka i cieszę się, że twoje 3 cm szczęścia ma się dobrze.
reklama
CarlaR
Mi pomagalo jedzenie, wiem to przekorne ale jak tylko zaczynało mnie mdlic to jadłam. pomagałoTak jak prosiłyście kilka słów o mnie. Jestem z Wrocławia, mam 28 lat, od 9 miesięcy szczęśliwa mężatka to nasza pierwsza ciąża o którą staraliśmy się 4 miesiące