reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Na wczorajszym usg, serduszko przestało bić. :(

Miałam bardzo zle przeczucia przed tym usg. W nocy miałam koszmary i co chwile się budziłam. Od rana byłam niespokojna, więc nie bylam za bardzo zdziwiona jak się dowiedziałam o "najgorszym".
Strasznie współczuję :-(
Naprawdę nie wiem co powiedzieć. Jedyne co przychodzi mi do głowy, to to, że trzymam kciuki za kolejną ciążę, bez komplikacji ze szczęśliwym rozwiązaniem

Trzymaj się [emoji8]

reklama
Ja jestem już po wizycie. Dzieciaczki żyją i dobrze się mają ale pani doktor po zbadaniu mnie na kozie stwierdziła że mam bardzo napięta macicę i wypisala skierowanie do szpitala...nie wiem co robić boję się iść do szpitala mam z nim złe skojarzenia i doświadczenia...

Dla wszystkich wizytujących powodzenia i samych dobrych nowin ;)
Bardzo mi przykro @Storm ;(Aż nie wiem co powiedzieć.Uda się jeszcze zobaczysz.Bardzo w to wieże i trzymam kciuki.

Mi dzisiaj w nocy śniło się,że miałam bliźniaki.A tak w ogóle to zaczynam mieć czarne myśli czy wszystko z dzidzią jest ok.Do wizyty jeszcze ponad tyd. nie wiem jak wytrzymam ten czas.

Ja jestem już po wizycie. Dzieciaczki żyją i dobrze się mają ale pani doktor po zbadaniu mnie na kozie stwierdziła że mam bardzo napięta macicę i wypisala skierowanie do szpitala...nie wiem co robić boję się iść do szpitala mam z nim złe skojarzenia i doświadczenia...
Wydaje mi się, że najważniejsze jest teraz dobro maluszków... wiem że psychicznie będzie to dla Ciebie ciężkie ale teraz musimy kierować się dobrem dzieciatek. Skoro lekarz tak zalecił to trzeba kochana, wiesz?

Może pojedź do innego szpitala. Nie musisz do siebie do miasta przecież. Gdzie jest dobry szpital ginekologiczny na śląsku?

Dla wszystkich wizytujących powodzenia i samych dobrych nowin ;)
Bardzo mi przykro @Storm ;(Aż nie wiem co powiedzieć.Uda się jeszcze zobaczysz.Bardzo w to wieże i trzymam kciuki.

Mi dzisiaj w nocy śniło się,że miałam bliźniaki.A tak w ogóle to zaczynam mieć czarne myśli czy wszystko z dzidzią jest ok.Do wizyty jeszcze ponad tyd. nie wiem jak wytrzymam ten czas.
Na pewno ok:) ja mam wizytę dopiero 30 :/

Kurcze od wizyty do wizyty to idzie zwariować.Człowiek sobie tyle potrafi wyobrazić i wymyślać. @CarlaR to 4 dni po mnie masz wizytę.Nic idę na spacer może mi przejdą te czarne myśli.

japierdziele
1f615.png
:/ przy moim wiszącym i powiększającym się brzuchu ogolenie sobie miejsca intymnego to dla mnie wyzwanie
1f615.png
:/ ładnie musiałam sie na wyginać i na stękać zeby to ogarnąć
1f615.png
:/ Po 15 jade na badania prenatalne i jakoś troche się stresuje ..

Kurcze od wizyty do wizyty to idzie zwariować.Człowiek sobie tyle potrafi wyobrazić i wymyślać. @CarlaR to 4 dni po mnie masz wizytę.Nic idę na spacer może mi przejdą te czarne myśli.
Ja to często mam właśnie czarne myśli, ale jakoś staram się je odpedzac. Wiem, że robie wszystko wg wskazań lekarza, staram się być już dobrą mamą dla tego maleństwa które mam pod sercem. Nie chcę nawet myśleć że może się stać coś złego, a jesli tak będzie ( A NIE BEDZIE) to nie z mojej winy, staram się jak mogę przecież. Gorąco wierzę, że tym razem się uda. Za dużo już przeszłam i nie wiem jak bym sobie poradziła z kolejną startą. Musi się udać!!!

reklama
Storm bardzo mi przykro;(nie wiem az co napisac..:(Duzo sily i nie poddawaj sie w walce o dzidziusia! Wróc do nas kiedys z pieknymi nowinami!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry