reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Zapmarta! Powodzenia na wizycie!

Hej, nie śpię od godziny przez potworny ból głowy, boli od wczoraj jak wstałam z drzemki popołudniowej. Już nie wiem co robić, okłady nie pomagają :-( ehhh jakieś rady?

reklama
Zapmarta kciuki zaciśniete za dzisiaj:*

Darunia mnie tez glowa od wczoraj boli.. bolala 2 dni temu.Zaczynam sie martwic co mnie tak czesto boli :/Chyba sie wkoncu kawy napije bo wiem ze to slabe cisnienie pewnie jest przyczyna u mnie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry. I u mnie kciuki zaciśnięte :* ja obudziłam sie z katarem i opryszczka na ustach :( eh chociaz mdlosci mijaja i moglam zjesc sniadanie. Pozniej sie zbiore na zakupy i upieke ciacho bo jutro mam zaproszenie na obiad do szefowej. Miłego dnia robaczki:***

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja również dołączam do trzymania kciuków @zapmarta , musi być wszystko dobrze. :)

Już jak zwykle w ciąży obudziłam się dziś o 4:20 ale za to po bardzo specyficznym śnie.
Byłam pierwszy dzień w domu po porodzie maleństwa (synka), tylko jak zauważyłam, że jest głodny to uświadomiłam sobie że jeszcze go nigdy nie karmiłam i nie wiem jak, przez co miałam parę przygód. ;) Do tego mały mimo że wielkością był noworodkiem i wiedziałam że dopiero wróciłam z porodówki, to był bardzo rozwinięty jak na swój wiek bo sam się przewracał plecy/brzuch, unosił główkę i raczkował, czym troszkę mi psocił... :D
To pierwszy mój taki sen i się dziwnie czułam po przebudzeniu, tym bardziej, że rzadko pamiętam sny, a tu dość długi fragment pamiętam ze szczegółami.

Zapmarta! Powodzenia na wizycie!

Hej, nie śpię od godziny przez potworny ból głowy, boli od wczoraj jak wstałam z drzemki popołudniowej. Już nie wiem co robić, okłady nie pomagają :-( ehhh jakieś rady?

Ja nacieram skronie Amolem lub Argolem ból staje się wówczas do wytrzymania po jakimś czasie przechodzi, trzymaj sie:)

Hej, ja również dołączam do trzymania kciuków @zapmarta , musi być wszystko dobrze. :)

Już jak zwykle w ciąży obudziłam się dziś o 4:20 ale za to po bardzo specyficznym śnie.
Byłam pierwszy dzień w domu po porodzie maleństwa (synka), tylko jak zauważyłam, że jest głodny to uświadomiłam sobie że jeszcze go nigdy nie karmiłam i nie wiem jak, przez co miałam parę przygód. ;) Do tego mały mimo że wielkością był noworodkiem i wiedziałam że dopiero wróciłam z porodówki, to był bardzo rozwinięty jak na swój wiek bo sam się przewracał plecy/brzuch, unosił główkę i raczkował, czym troszkę mi psocił... :D
To pierwszy mój taki sen i się dziwnie czułam po przebudzeniu, tym bardziej, że rzadko pamiętam sny, a tu dość długi fragment pamiętam ze szczegółami.
Hehe mi sie dzisiaj snilo ze urodzilam drugiego syna i dalam mu na imie Gabryś :D aaa i ze nie mialam pokarmu grrr

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@zapmarta kciuki za wizytę.

Ja Wam dziewczyny zazdrościłam objawów ciążowych i teraz mnie dopadły o_O mam mega zgage i nie mogę planować obiadów bo wszystko jest blee. Boję się cały czas o moje maleństwo ,zeby serduszko wciąż biło. Mogłabym średnio co 4 dni biegać na usg.

@M@gda Moje planowane wizyty to 22.05- zakładanie karty ciążygin.nr.1 , 30.05- prenatalne, 1.06- wizyta u gina nr2. Chodzę do dwóch bo 1 daje recepty na R a drugi robi badania i ma lepszy sprzęt do usg :D

reklama
Do góry