reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny niewiem dziś totalny brak chumoru :( nie chce mi się pisać z nikim gadać ... co chwila chce mi się płakać niewiem czemu

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

I jeszcze mój telefon ma zjeb.. słownik humor przez ch mi pisze ... jakieś załamanie nerwowe dziś mam

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Witamy nową Mamusie ;-)
Eklerka bardzo współczuję koleżance :-(
Mrs Malec ehh te hormony!

Mnie dzisiaj jak kierownik zobaczył że śpię na biurku to zwolnił do domu, ledwo dojechałam, padłam do łóżka po 15-stek i dopiero wstałam!!!! Co ja będę robić w nocy?! :p

A więc jestem po wizycie jej jestem nadal w szoku....widziałam swoje dzieci, jeden był ładnie ułożony mogla go zmierzyć bez problemu a drugi nie chciał dac się zmierzyć ale się udało w końcu, według ostatniej miesiączki pani doktor wyliczyła 8t4d według USG 9t1d. Obydwa mają po 2,34cm, widziałam nóżki i rączki, serduszko ładnie biło 170uderzen pani doktor powiedziała że bardzo ładnie...jestem szczęśliwa, kolejna wizyta za 2tygodnie a prenatalne 08.06.
M@dzia już wpisałam się do kalendarza :-)
Super ze wszystko w porzadku:-)
U mnie tez 9t1d, dzisiaj uslyszalam serduszko bijace, nie powiem poczulam ulge :-) teraz juz bede bardziej spokojna

reklama
Do góry