Hej dziewczyny! Ja dziś nadaje że szpitala. Poszłam wczoraj na wizyte bo czułam jakiś niepokój no i to ciśnienie...okazało się z bliźniaków pozostał tylko 1 na szczęście jest silny i powinien dać radę. Lekarka od razu załatwiła mi miejsce na oddziale, i tak sobie leżę. Wszpitalu podłączyli mi holtera ale dziś jak na złość ciśnienie mam w normie i nic lekarzy nie niepokoi:/ pozdrawiam Was! Miłego weekendu!
reklama
iwilleatyou
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za to zeby wszystko bylo dobrze :* odpoczywaj kochanaHej dziewczyny! Ja dziś nadaje że szpitala. Poszłam wczoraj na wizyte bo czułam jakiś niepokój no i to ciśnienie...okazało się z bliźniaków pozostał tylko 1 na szczęście jest silny i powinien dać radę. Lekarka od razu załatwiła mi miejsce na oddziale, i tak sobie leżę. Wszpitalu podłączyli mi holtera ale dziś jak na złość ciśnienie mam w normie i nic lekarzy nie niepokoi:/ pozdrawiam Was! Miłego weekendu!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
Co dzisiaj gotujecie? Mnie maz namowil na karkowke no to zrobilam w piekarniku i powiem wam ze pycha do tego zdrowa salateczka i ziemniaczki z wody
M@gda
Moderatorka
Ja znow buraki jem... i orzeszek zostal przezwany przez dziadkow burakiem albo buraczanka. Tak mi dziecko przezywaja !!!Nikt bić nie będzie :-)
Ja przed ciąża to rzadko makaron jadłam, częściej kaszę. Ale teraz codziennie najchętniej bym jadła. Tak samo jak pizzę. Mój mąż mój brzuch nazywa "co u Wlocha słychać"... Więc wiesz :-)
Jedyne co, to jem ciemny makaron, bo czuję że zdrowszy. Lasagne uwielbiam, rosół może dla mnie nie istnieć, chyba że z domowym makaronem :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Przykro mi, bardzo. Trzymam kciuki za drugiego!Hej dziewczyny! Ja dziś nadaje że szpitala. Poszłam wczoraj na wizyte bo czułam jakiś niepokój no i to ciśnienie...okazało się z bliźniaków pozostał tylko 1 na szczęście jest silny i powinien dać radę. Lekarka od razu załatwiła mi miejsce na oddziale, i tak sobie leżę. Wszpitalu podłączyli mi holtera ale dziś jak na złość ciśnienie mam w normie i nic lekarzy nie niepokoi:/ pozdrawiam Was! Miłego weekendu!
iwilleatyou
Ha ha slodkoJa znow buraki jem... i orzeszek zostal przezwany przez dziadkow burakiem albo buraczanka. Tak mi dziecko przezywaja !!!
M@gda
Moderatorka
O nie... tylko nie mieso...Co dzisiaj gotujecie? Mnie maz namowil na karkowke no to zrobilam w piekarniku i powiem wam ze pycha do tego zdrowa salateczka i ziemniaczki z wody
Mama_Gai
Początkująca w BB
U mnie tradycyjnie jak w kazda sobote ryba pieczona :-) zeby maz z corka odpoczeli troche od miesaCo dzisiaj gotujecie? Mnie maz namowil na karkowke no to zrobilam w piekarniku i powiem wam ze pycha do tego zdrowa salateczka i ziemniaczki z wody
Łoj mięso be... może za jakiś czas. Ale smacznego[emoji5]Co dzisiaj gotujecie? Mnie maz namowil na karkowke no to zrobilam w piekarniku i powiem wam ze pycha do tego zdrowa salateczka i ziemniaczki z wody
reklama
Przykro mi. Ale najważniejsze, żeby ta Kropka została już do grudnia u mamy pod sercem [emoji9]Hej dziewczyny! Ja dziś nadaje że szpitala. Poszłam wczoraj na wizyte bo czułam jakiś niepokój no i to ciśnienie...okazało się z bliźniaków pozostał tylko 1 na szczęście jest silny i powinien dać radę. Lekarka od razu załatwiła mi miejsce na oddziale, i tak sobie leżę. Wszpitalu podłączyli mi holtera ale dziś jak na złość ciśnienie mam w normie i nic lekarzy nie niepokoi:/ pozdrawiam Was! Miłego weekendu!