reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

U mnie też rodzice powiedzieli że kupią, ale dla mnie to przyjemność wiec powiedziałam że jeśli to nie problem to chetnie Ją ubiore. U nas jest taki zwyczaj, że chrzestna kupuje ubranko ale ludzie od tego odchodzą. Skonsultowalam się ze szwagierka jaką sukienkę planowała dla małej i w sumie myslalysmy o tym samym typie :) Nie tiule, różyczki i szaleństwo tylko skromna fajna sukieneczka. Zrobię tak jak mówicie z tymi dlugimi rekawkami. Planowałam biała albo ecru sukieneczke i zlote buciczki, sweterek i wdzianko też w tym odcieniu. Patrzyłam w Abrakadabra i tam są cuuudne :)
Ja od razu polecialam zobaczyć co next ma i w tej się zakochałam
Link do: Kup Sukienka ecru z haftem w kwiaty (0m-cy-2lat) from Next Poland

Ja chce mieć córkę :-)

reklama
daruuunia3 ja komunie mam 28 maja syna i jestem w dupie bo nie mogę nigdzie dostać podkoszulki białej z długim rękawem a tak już wszystko mam tylko jutro musze iść tort zamówić i ciasto

Dziewczyny odebrałam wyniki i tak jak myślałam anemie mam
a reszta to w normie ale okaże się za tydzień na wizycie u lekarza
U mnie tez dziś ciepło że w krótkim rękawku chodzę bo za ciepło na długi rękaw

Witam nowe mamusie

A ja mam jeszcze pytanie o zaswiadczenie dla pracodawcy. Bede je musiala przeslac mailem. Mam na nim wpisane tylko imie i nazwisko i po angielsku zapis, ze 28 letnia pacjentka jest w 7,8 tyg ciazy, ze zarodek jest zywy i ma 14 mm, pod tym pidpis lekarza. To wystarczy, czy musi byc np moj PESEL?
Dziewczyny wiem, ze z tym bardzo marudze, ale prosze, niech któraś pomoże :)[/QUOTE]

Kurcze a może na.krótki rękawek i na to.bedzie sweterek a do.kościoła jakieś paltko... sama nie wiem bo sukienka z dlugim rękawem z tego co patrzę to bedzie problem

Tak, jest duży wybór ale wszystkie albo ma ramiączka albo na krótki rekaw. Chyba nie będę miała wyjścia i trzeba będzie kupic na krótki rękaw, kurde :/ ale lipa. Co ja Jej mam body na dlugi rekaw założyć pod spód? ;(

I juz po :)
Wszystko jest dobrze u naszej fasolki!
Slyszelismy jak bije serduszko..jej to takie emocje, dopiero jak sie to zobaczy na wlasne oczy, to dociera, ze naprawde sie w brzuchu malego czlowieka nosi! :-)
I fajnie to zorganizowali, lekarz umial tylko po hiszpansku,ale weszly tez z nami dwie babeczki, ktore wszystko na angielski tlumaczyly, a moj mąż mnie za rękę trzymal i jak czegos nie zrozumialam, to tez mi wszystko mowil :)))) ( moj angielski jest bardzo przecietny, bo 10 lat mialam niemiecko w szkole)
Wrzucam fotke, bardzo przecietnej jakosci, bo dostalismy tylko wydruk na papierze, ale i tak sie w nia caly czas gapie :p
Teraz to juz jestem spokojniejsza:))))
Jeszcze raz dzieki dziewczyny! :-)
Super ;)Niech rośnie dalej ;) Tak jak piszesz jak ja zobaczyłam serduszko to takie fajne uczucie,że jest nas dwoje ;)

reklama
Tak, jest duży wybór ale wszystkie albo ma ramiączka albo na krótki rekaw. Chyba nie będę miała wyjścia i trzeba będzie kupic na krótki rękaw, kurde :/ ale lipa. Co ja Jej mam body na dlugi rekaw założyć pod spód? ;(
To nie jest głupi pomysł aby założyć body tylko musiała byś znaleźć w tym samym stylu co sukienkę i ładnie by to wyglądało ale to już twój wybór

Ostatnia edycja:
Do góry