reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Zanim zaszłam w ciążę w Hiszpanii Portugalii byłam jakiś raz ja tydzień ;) pięknie tam jest :) właśnie w Hiszpanii mój miś mi się oświadczył

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
My mieliśmy ślub w Portugalii, w okolicach Porto :-) miłe mam wspomnienia

W każdym razie życzę dużo Wam miłości i szczęścia

reklama
Kiedyś ogladalam program gdzie lekarz mówił ze żelazo najbardziej wchłania sie z mięsa a nie tak jak się uważa z buraka ;)

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Potwierdzam.
Cała jesień zimie jadłam dziczyzne zamiast wieprzowiny czy drobiu.
Hemka skoczyła z 12 do 15.
Polecam

Bylam w meksyku przez cale dwa tygodnie poprostu rewelacja! Polecam kazdemu
W Meksyku byłam kilka razy i uwielbiam. Marzy mi się pokazać dziecku ten kraj. Jednak boję się. Może za kilka lat się uda.

No ja pracowałam od 18 roku życia jako stewardessa więc dzięki temu trochę z mężem świata zwiedziliśmy, bo miałam loty za grosze. Pasja do podróży wciąż została, chociaż mąż akurat nie lubi latać, ale jakoś go zlamalam.

Chociaż u nas podróże to zawsze zaczynają i kończą się na żarciu [emoji12]

Kiedyś ogladalam program gdzie lekarz mówił ze żelazo najbardziej wchłania sie z mięsa a nie tak jak się uważa z buraka ;)

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Bo tak jest, żaden szpinak czy pietruszka nie pomogą tak jak czerwone mięso.

Moja morfologia jednak wiele do życzenia zostawia. Anemii w ciąży raczej nie unikne

reklama
Stewardessa to bardzo ciekawy zawod, sama zaluje ze nie sprobowalam chcociaz teraz juz chyba nie ma tylu znizek na loty dla pracownikow jak byly kiedys.

Do góry