Angella210
Fanka BB :)
Ja nie opuszczam zimowej kurtki.Nie chce się znowu przeziębić.A dzisiaj byłam kupić sukienkę a komunię chrześniaka bo to już za 3 tyg bo tą co chciałam założyć okazała się już za obcisła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a nad moją Kozodupką ciągną szare chmury. Warszawo przygotuj się na zachmurzenieW Warszawie między innymi. Chociaż przez chwilę, teraz piękne słońce
Ja dziś zrobiłam rosół bo miałam ochotę, a teraz mi śmierdzi w całym domu aż mnie podbija. BlehhhIde zrobic jakis obiad, znalazlam przepis na kotleciki drobiowe z salsa z cukinii, pomidorow, avokado i ogorka, zobaczymy co z tego wyjdzie, ale nawet mam ochote cos ugotowac dzisiaj, bo czasem to mnie odrzuca od wszystkiego
Ja jakos ostatnio od miesa na kilometr. Kurczak jeszcze jak cie moge, a inne to ble. Nawet wedliny wypadly z mojego jadłospisu.Kiedyś ogladalam program gdzie lekarz mówił ze żelazo najbardziej wchłania sie z mięsa a nie tak jak się uważa z buraka
Mi mięso odrzuciło. Na obiad jak jest jakieś to zjem . Ale żeby zjeść kanapke z szynka to odrazu mi niedobrze . Nie smakuje mi. Najlepiej wchodzą mi ogórki kiszone ser biały żółty i pomidorJa powoli zaczynam jeść mięso,ale jak mój mąż smaży kiełbasę to mnie odrzuca nadal. A borówki mogłabym jeść bez końca ostatnio
Ja wlasnie nie zdążyłam i nie pomyślałam żeby emka oddelegowac do tego zadania.Ja wszystko przykrylam bo truskawki juz maja kwiatki, mam nadzieje, że wszystko przeżyje. Bo juz chce mi sie porzeczek i truskawek. Póki nie ma co sie lubi to wcinam borowke amerykańska z lidla [emoji23] miały być gofry dzisiaj ale zjadlam cały pojemnik 500g borówki