reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja nie opuszczam zimowej kurtki.Nie chce się znowu przeziębić.A dzisiaj byłam kupić sukienkę a komunię chrześniaka bo to już za 3 tyg bo tą co chciałam założyć okazała się już za obcisła ;)

reklama
Ide zrobic jakis obiad, znalazlam przepis na kotleciki drobiowe z salsa z cukinii, pomidorow, avokado i ogorka, zobaczymy co z tego wyjdzie, ale nawet mam ochote cos ugotowac dzisiaj, bo czasem to mnie odrzuca od wszystkiego ;)
Ja dziś zrobiłam rosół bo miałam ochotę, a teraz mi śmierdzi w całym domu aż mnie podbija. Blehhh

1494335813-aaaaaa.jpeg

W tak paskudny dzień na polu ;) mamuśka opycha się lodami ^^

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Czytam was i czytam ale nie mam kiedy odpisać. Rano szkola po południu praca i czuje się raczej slabo. Super ze dobre wiesci po wizytach i oby kolejne dobre naplywaly. Ja właśnie przy obiedzie po szkole o niedlugo zbieram się do pracy. U mnie dzisiaj chłodno a wczoraj cały dzien padalo. Ja tez już padam na pyszczek [emoji14] u mnie dzisiaj losos, sos smietanowy ryz i rukola
1494336054-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja powoli zaczynam jeść mięso,ale jak mój mąż smaży kiełbasę to mnie odrzuca nadal. A borówki mogłabym jeść bez końca ostatnio ;)

Ja powoli zaczynam jeść mięso,ale jak mój mąż smaży kiełbasę to mnie odrzuca nadal. A borówki mogłabym jeść bez końca ostatnio ;)
Mi mięso odrzuciło. Na obiad jak jest jakieś to zjem . Ale żeby zjeść kanapke z szynka to odrazu mi niedobrze . Nie smakuje mi. Najlepiej wchodzą mi ogórki kiszone ser biały żółty i pomidor ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wszystko przykrylam bo truskawki juz maja kwiatki, mam nadzieje, że wszystko przeżyje. Bo juz chce mi sie porzeczek i truskawek. Póki nie ma co sie lubi to wcinam borowke amerykańska z lidla [emoji23] miały być gofry dzisiaj ale zjadlam cały pojemnik 500g borówki :D

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Ja wlasnie nie zdążyłam i nie pomyślałam żeby emka oddelegowac do tego zadania.
Borówki są pyszne.
Na jesień planuje posadzic u siebie.

Skąd jesteś bo wyczuwam jakieś sielskie klimaty?

Do góry