reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Jak lot z dzieckiem? ciezko bylo? ogolnie slyszalam ze kazdy sie zachwyca tym miejscem I jestem ciekawa czy naprawde jest tak wspaniale. A byliscie w jednym miejscu czy podrozowaliscie w rozne miejsca?
Szczerze, im dziecko.młodsze tym podróż przyjemniejsza. Także mniej rzeczy przy młodszym dziecku się targa. Teraz na Cypr.lot dużo krótszy, A to tablet z bajką bo się nudzi, A to chce chodzić, o spaniu zapomnij. Albo na wszystko "ja siam"

My byliśmy na jednej zorganizowanej wycieczce, bo bałam się. Z dzieckiem trochę.inaczej się.podróżuje chyba pod tym względem.

Tajlandia.piękna, no i ta kuchnia [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

reklama
Ide zrobic jakis obiad, znalazlam przepis na kotleciki drobiowe z salsa z cukinii, pomidorow, avokado i ogorka, zobaczymy co z tego wyjdzie, ale nawet mam ochote cos ugotowac dzisiaj, bo czasem to mnie odrzuca od wszystkiego ;)
Podziwiam. Menu brzmi smakowicie
Pochwal się jak zrobisz i wrzuć koniecznie przepis :-)

Szczerze, im dziecko.młodsze tym podróż przyjemniejsza. Także mniej rzeczy przy młodszym dziecku się targa. Teraz na Cypr.lot dużo krótszy, A to tablet z bajką bo się nudzi, A to chce chodzić, o spaniu zapomnij. Albo na wszystko "ja siam"

My byliśmy na jednej zorganizowanej wycieczce, bo bałam się. Z dzieckiem trochę.inaczej się.podróżuje chyba pod tym względem.

Tajlandia.piękna, no i ta kuchnia [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Już wiem kogo pytać gdzie warto jak będę planowała podróż z dzieciaczkami ☺️

Dokładnie:) trzeba spełniać marzenia:)
My w zeszłym roku bylismy na Cubie, zatrulam sie woda ( choć naprawdę starałam sie unikać) i dostałam 40stopni gorączki i okropne wymioty , wiec postanowiliśmy nie ryzykowac. Na pewno jednak jak maleństwo troche podrośnie, ponownie obierzemy ten kierunek
Mi się Kuba marzyła, ale mój mąż powtarza że do Komunistów jeździć nie będzie. Nie da się go przekonać. Chciałam jechać że znajomymi to też się nie zgodził.... Więc tylko podziwiam zdjęcia

Mi teraz Meksyk I Argentyna się marzą. Meksyk narazie odpada

Super!
Hiszpania I Portugalia to byli kiedyś moje Marzenie na miejsce do zamieszkania na stałe.
Zanim zaszłam w ciążę w Hiszpanii Portugalii byłam jakiś raz ja tydzień ;) pięknie tam jest :) właśnie w Hiszpanii mój miś mi się oświadczył

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Ide zrobic jakis obiad, znalazlam przepis na kotleciki drobiowe z salsa z cukinii, pomidorow, avokado i ogorka, zobaczymy co z tego wyjdzie, ale nawet mam ochote cos ugotowac dzisiaj, bo czasem to mnie odrzuca od wszystkiego ;)
Yum! avocado!!! uwielbiam! ja zaraz koncze prace I ugotuje jakas zupke I zrobie parowki w ciescie francuskim ;) od ostatnich 4tyg nie mialam wogole energy I sily na nic ale ta energia pomalu do mnie powraca :)

reklama
Mi się Kuba marzyła, ale mój mąż powtarza że do Komunistów jeździć nie będzie. Nie da się go przekonać. Chciałam jechać że znajomymi to też się nie zgodził.... Więc tylko podziwiam zdjęcia

Mi teraz Meksyk I Argentyna się marzą. Meksyk narazie odpada
Bylam w meksyku przez cale dwa tygodnie poprostu rewelacja! Polecam kazdemu

Do góry