reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Rossiczka widocznie to jest skomplikowane i jezcze wiele innyc czynnikow ma wplyw na to jednak wiele kobiet z powodu niskiego progesteronu traci dziecko..ciaza nie rozwija się prawidłowo dlatego lepiej badac progesteron i konsultowac to z lekarzem i w razie czego go brać.Nie mowie o tym kiedy ktos ma dobry..wszystko jest wporzadku od samego poczatku.Zero plamien..pecherzyk okrąglutki..dzidzia juz w srodku a bierze profilaktycznie bo to rzeczywiscie jest zbędne.
Ja piszę o sobie ze gdybym go nie zaczela brac jak zaczal mi spadac to nie bylabym teraz w ciazy.Ty piszesz ze masz zawsze niski i ciaza wzorowa co dowodzi na to ze kazdy z nas jest inny i do kazdego trzeba podejsc indywidualnie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak mnie od wczoraj boli głowa.Pół nocy nie spałam z bólu i teraz to samo...Nigdy mnie tak głowa nie bolała jeszcze...

Kurde dziewczyny, mam taki tragiczny kaszel... nie pomaga nic. Boje się strasznie czy nie wywoła on skurczów ;( Nie mam ani gorączki ani nic tylko ten głupi kaszel taki natarczywy duszący, łapie mnie co chwila. Do tego nasiliły mi się objawy ciążowe, czuje się tragicznie. Chyba pierwszy raz w tej ciąży tak mam. Do tego dochodzą wyrzuty sumienia bo na nic nie mam siły, nawet się z synkiem pobawić, posprzątać... aj przepraszam, że tak narzekam ale mam gorze dni ;( Oby z maleństwem było ok bo tek kaszel jest przerażający.

Ja już 2 razy dokończyłam kocyk, ale znów się pomyliłam w jednym miejscu i prułam, chwilowo muszę odpocząć ze 2 dni zanim wrócę do szydełka :D:D
Mogłam zostawić z błędem, ale ja tak nie lubię :)
O! Jaki kocyk kochana robisz??
Ja mam dwa na tapecie ktore chce zrobić.
I znalazlam kawałek nieskończone sweterka. Miał być dla maksa ale zaczęłam robić za mały i odłożylam.....

Jak ci nie przejdą skurcze to kochana lepiej dzwon do lekarza :) ja też mam pobolewaniA w pod brzuszu ale takie lekkie i trwają chwile i same przechodzą . Czasami mocniej zaboli jak zrobię coś gwałtownego albo gwałtownie się przekrecę. Ale wszystko przechodzi bez jakis plamien i krwawien . Oby tak było dalej

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :-) troche pochodziłan po domu i mi przeszło zauważyłam że jak spaceruje po domu to mi przechodzi.

Kurde dziewczyny, mam taki tragiczny kaszel... nie pomaga nic. Boje się strasznie czy nie wywoła on skurczów ;( Nie mam ani gorączki ani nic tylko ten głupi kaszel taki natarczywy duszący, łapie mnie co chwila. Do tego nasiliły mi się objawy ciążowe, czuje się tragicznie. Chyba pierwszy raz w tej ciąży tak mam. Do tego dochodzą wyrzuty sumienia bo na nic nie mam siły, nawet się z synkiem pobawić, posprzątać... aj przepraszam, że tak narzekam ale mam gorze dni ;( Oby z maleństwem było ok bo tek kaszel jest przerażający.
Kurcze uważaj na siebie najlepiej idź do lekarza jeśli to jest kaszel napadowy i nie możesz go powstrzymać....
Sciskam ☺️

Kochana nie miej wyrzutów sumienia. Nie robisz tego bo Ci się nie chce tylko dlatego, że nie jesteś w stanie. To nie Twoja wina. A jeśli chodzi o kaszel to spróbuj domowych sposobów - czosnek, cytryna, cebula. Jak nie pomoże to do lekarza. Są leki które nie zagrażają maleństwu.
Na pewno wszytko będzie dobrze. :*

reklama
Do góry