reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja tez cierpię na bezsenność :) wstaje o 4 3 w nocy :) dziś o 3 wstałam ale chyba że stresu bo dziś mam wizytę u gin. O 17 :( boje się :( ale staram się być dobrej myśli :) ze wszystko jest ok

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Hejo. Ja za to moglabym spac bez konca a tu trzeba codziennie do szkoly wstawac. Powodzenia na wizycie i bez stresu bedzie ok :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejo. Ja za to moglabym spac bez konca a tu trzeba codziennie do szkoly wstawac. Powodzenia na wizycie i bez stresu bedzie ok :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A to ja potem znowus w południe popołudniu spać się musze położyć bo mnie łamie :) a jak bym się nie położyła to jak zombi wyglądam :) jeszcze najgorsze jest to ze mam 60 km do mojej gin . Ten stres jadąc i mam nadzieje ze przyjemnie mnie pierwsza bo kazała mi przyjechać i nie rejestrować się :)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

@Basieksu a ja nie wiedziałam,że nie można luteiny w czasie karmienia bo już Ci miałam pisać żebyś luteine aplikowała dopochwowo.

@Małgoś86 ja też się nie znam i rozumiem Twój strach ale wkrótce już połówkowe.

Spania nie mam. Jak myślałam że z ciąży dupa potrafiłam spać od 9 do 6 a teraz bezsenność
Akurat dopochwowo to może nie być zły pomysł, trzeba skonsultować z lekarzem. Ale mój mi tłumaczył, ze ona działa najbardziej miejscowo, w najbliższym środowisku dzidziusia.

@Basieksu mi progesteron spadł do 14. A fasolka ma się dobrze. Mój ginekolog się śmiał, że zamiast robić badania to lepiej było wydać kasę na kino czy lody.
Wyjaśnił mi, że leki typu luteina duphaston daje się kobietom z "historią" profilaktycznie, lub w przypadku plamien bolesnosci brzucha.
Poza tym uspokoił mnie, że ja jestem po prostu kobieta z niskim progesteronem i że w poprzedniej ciąży zapewne wszystko było podobnie. A ciąża była idealna. Więc spokojnie

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Rossiczka ale to chyba masz po prostu szczescie..moj progesteron tez nie domaga i zawsze mam niski..1 ciaze bralam prawie caly czas luteine a teraz gdyby nie duphaston stracilabym maleństwo bo moj pecherzyk sie zapadał..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry