reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Bio oli albo koenzym q10 w ampulkach taki olejek. Dwa wypróbowane specyfiki[emoji4]
Właśnie z bio oil też mają super taki dermatologiczny krem. Miałam w saszetkach i miły kremik :-)
Ogólnie kocham kremy na bazie emollientow.

Nie polecam tylko kosmetyków z mediderm. Lipa totalna.

@bea25ta, świetna wiadomość! Cudownie, mega sie ciesze!
@gie_er wspaniale!
@reniuszek odpoczywaj dużo i bądź dobrej myśli !
Małgoś, spokojnie, pewnie lekarz by coś powiedział....

My też budujemy dom teraz ogrzewanie i wylewki mąż staje na rzędach, żeby do porodu się wprowadzić
Zazdroszczę, że jesteście już e swoim domku ;-)
Jesteśmy na tym samym etapie, na dniach będą wylewki

U mnie bez zmian, śpiąca i zmęczona, cały czas głodna, też mi brzuch już odstaje, ale to z przejedzenia raczej. Jutro przyjeżdża mój mąż, fajnie bo już się stęskniłam, w sobotę do brata na grilla jedziemy a w niedzielę komunia i wracamy do Krakowa, na szczęście w poniedziałek mam jeszcze wolne a od wtorku do roboty, przy tym zmęczeniu i senności nie wiem jak ja wyrobię w robocie!

20170504_204634.jpg

Załączniki

• 20170504_204634.jpg
    20170504_204634.jpg
    219,2 KB · Wyświetleń: 329
reklama
Do góry