Bio oli albo koenzym q10 w ampulkach taki olejek. Dwa wypróbowane specyfiki[emoji4]@reniuszek Dzięki Muszę spróbować
reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Właśnie z bio oil też mają super taki dermatologiczny krem. Miałam w saszetkach i miły kremik :-)Bio oli albo koenzym q10 w ampulkach taki olejek. Dwa wypróbowane specyfiki[emoji4]
Ogólnie kocham kremy na bazie emollientow.
Nie polecam tylko kosmetyków z mediderm. Lipa totalna.
żyje. Dziekuje za troskę. Pracuje codziennie, potem oddaje sie dzieciom a na wieczór padam na nos. Jutro juz ostatni dzień w pracy. Czy Was tez tak boli żołądek? Nie wymiotuje tym razem ale ból męczący. Nie jest nie do wytrzymania ale bardzo uciążliwy
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
@bea25ta, świetna wiadomość! Cudownie, mega sie ciesze!
@gie_er wspaniale!
@reniuszek odpoczywaj dużo i bądź dobrej myśli !
Małgoś, spokojnie, pewnie lekarz by coś powiedział....
U mnie bez zmian, śpiąca i zmęczona, cały czas głodna, też mi brzuch już odstaje, ale to z przejedzenia raczej. Jutro przyjeżdża mój mąż, fajnie bo już się stęskniłam, w sobotę do brata na grilla jedziemy a w niedzielę komunia i wracamy do Krakowa, na szczęście w poniedziałek mam jeszcze wolne a od wtorku do roboty, przy tym zmęczeniu i senności nie wiem jak ja wyrobię w robocie!
@gie_er wspaniale!
@reniuszek odpoczywaj dużo i bądź dobrej myśli !
Małgoś, spokojnie, pewnie lekarz by coś powiedział....
Jesteśmy na tym samym etapie, na dniach będą wylewkiMy też budujemy dom teraz ogrzewanie i wylewki mąż staje na rzędach, żeby do porodu się wprowadzić
Zazdroszczę, że jesteście już e swoim domku ;-)
U mnie bez zmian, śpiąca i zmęczona, cały czas głodna, też mi brzuch już odstaje, ale to z przejedzenia raczej. Jutro przyjeżdża mój mąż, fajnie bo już się stęskniłam, w sobotę do brata na grilla jedziemy a w niedzielę komunia i wracamy do Krakowa, na szczęście w poniedziałek mam jeszcze wolne a od wtorku do roboty, przy tym zmęczeniu i senności nie wiem jak ja wyrobię w robocie!
Angella210
Fanka BB :)
Coś wypróbuje bo pod oczami to mi normalnie płaty odchodzą
reniuszek
Ja widzę raczke od naszej strony, zachodzi pod brodę :-)
Nie masz się czym martwić kochana :-*
Ja widzę raczke od naszej strony, zachodzi pod brodę :-)
Nie masz się czym martwić kochana :-*
No co Ty naprawdę.? Ja tam nic nie widzę ale też nie mam żadnego doświadczenia z takimi zdjęciami
reklama
reniuszek
No co Ty naprawdę.? Ja tam nic nie widzę ale też nie mam żadnego doświadczenia z takimi zdjęciami
Śliczna dzidzia. Przecież widać zarys zgietej rączki w ramieniu :-) i zachodzi pod brodę :-)
Nie ma co fisiowac. Lekarz od razu też by zauważył jakby było nie tak.