reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ankuś mój stary mnie dzis olał na całego do takiego stopnia że wyłączył tel jestem tak wkurzona że aż mnie brzuch boli a do tego starszy syn mnie wcale nie słucha nawet się uczyć nie chce a komunia już za miesiąc a on ma wszystko w dupie i nie ma zamiaru zdawać modlitw
Znając to zasrane życie zostanę się sama z 3 dzieci a on będzie sie bawi na całego
Nie powiem bo 2 miesiące temu miałam już papiery rozwodowe przygotowane i miałam składać ale odpuściłam bo myślałam że się zmienił ale widzę że nie troszkę odpuściłam mu i zaczął swoje koledzy i %%%%%%%%

reklama
Ankuś mój stary mnie dzis olał na całego do takiego stopnia że wyłączył tel jestem tak wkurzona że aż mnie brzuch boli a do tego starszy syn mnie wcale nie słucha nawet się uczyć nie chce a komunia już za miesiąc a on ma wszystko w dupie i nie ma zamiaru zdawać modlitw
Znając to zasrane życie zostanę się sama z 3 dzieci a on będzie sie bawi na całego
Nie powiem bo 2 miesiące temu miałam już papiery rozwodowe przygotowane i miałam składać ale odpuściłam bo myślałam że się zmienił ale widzę że nie troszkę odpuściłam mu i zaczął swoje koledzy i %%%%%%%%
O nieee! Olej go dzisiaj! Nie denerwuj się, może spróbuj zasnąć, to najlepsze lekarstwo na takie chwile. Strasznie mi przykro, bo domyślam się co czujesz. %%% to najgorsze gów..o jeżeli jest tego za dużo. Jeszcze koledzy do tego i wszystko w dupie. Może spróbuj zasnąć. Nie denerwuj się Kochana. Nie warto. Dupek! Teraz ma wszystko gdzieś, jutro może pomyśli..

Witam
usmiech.gif

Dołączam do Was
usmiech.gif
Jestem w ciąży 8 tyg.. Jest to moja 4 ciąża.
1-córeczka 9 lat
2-poronienie w 6 tygodniu
3-córeczka 4 latka (ciąża zagrożona od 6 tyg krwawienia i poród w 31 tygodniu )
4- obecna
usmiech.gif
Witaj, super że nas ciągle przybywa :)

Zasnąć to nie zasnę bo jeszcze muszę iść z moimi pupilami na dwór tylko czekam az ta porąbana sąsiadka co mieszka pode mną wyjdzie ze swoja bo ostatnim czasie robi mi na złośc i wychodzi z psem wtedy co ja.
Tak to jest jak trafi na delegacji na złe towarzystwo a on wie że mnie sie w ****** nie da zrobić bo zawsze go sprawdzę

Zasnąć to nie zasnę bo jeszcze muszę iść z moimi pupilami na dwór tylko czekam az ta porąbana sąsiadka co mieszka pode mną wyjdzie ze swoja bo ostatnim czasie robi mi na złośc i wychodzi z psem wtedy co ja.
Tak to jest jak trafi na delegacji na złe towarzystwo a on wie że mnie sie w ****** nie da zrobić bo zawsze go sprawdzę
Przykro mi.. Wiem co czujesz. Myśl o sobie i o dziecku. Nie walcz z Nim teraz, bo do Niego nic dzisiaj nie dotrze. Syn nie chce się uczyć to poniesie tego konsekwencje, albo jakaś porządna kara. Nie denerwuj się ja Cię proszę. Spacer i spać, nie zadręczaj się..

Nie chce Ci nic radzić.. . Bylam zaręczona z kimś kto nie wylewał za kołnierz i uciekłam. Bycie razem nie polega na tym, że on kombinuje jak się napić bez Twojego siedzenia mu nad głowa. Może poważnie porozmawiajcie. Teraz rodzinka się Wam powiekszy, więc pora chyba żeby dorósł albo... Jeśli jestem zbyt szczera to przepraszam. Nie chce wychodzić z butami w Twoje życie. Trzymaj sie tam jakos.

reklama
Nie chce Ci nic radzić.. . Bylam zaręczona z kimś kto nie wylewał za kołnierz i uciekłam. Bycie razem nie polega na tym, że on kombinuje jak się napić bez Twojego siedzenia mu nad głowa. Może poważnie porozmawiajcie. Teraz rodzinka się Wam powiekszy, więc pora chyba żeby dorósł albo... Jeśli jestem zbyt szczera to przepraszam. Nie chce wychodzić z butami w Twoje życie. Trzymaj sie tam jakos.
Nie wchodzisz ja już z nim się męczę 10 lub 11 lat zawsze tak jest pół roku było spokoju i widze że na nowo zaczyna

Do góry