reklama
iwilleatyou
Fanka BB :)
Ja tez podziwiam ich libido ja po moich mdlosciach mam tylko ochote spac [emoji14] swoja droga moj maz wlasnie pojechal do polski a ja uciekam spac. DobranocPodziwiam wasze libido
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
to na końcówce mówia ,że niby sperma może pobudzić do szybszych skurczy .
W pierwszym trymestrze ciąży często pojawia się lęk przed poronieniem. Autorytet w tej dziedzinie Sheila Kitzinger dowodzi w książce Woman's Experience of Sex , że nie istnieją badania, które wykazałyby, że unikanie stosunków we wczesnej ciąży zapobiega poronieniu. Jeśli partnerzy bardzo się tego boją, mogą porozmawiać z lekarzem prowadzącym,
Czasami partnerzy obawiają się, że zrobią dziecku krzywdę, a przecież malucha chronią mięśnie macicy, błony płodowe i płyn owodniowy. Może odczuwać jedynie przyjemne kołysanie, gdy macica kurczy się podczas orgazmu. Jeśli ciąża przebiega prawidłowo, takie skurcze na pewno nie wywołają poronienia.
W pierwszym trymestrze ciąży często pojawia się lęk przed poronieniem. Autorytet w tej dziedzinie Sheila Kitzinger dowodzi w książce Woman's Experience of Sex , że nie istnieją badania, które wykazałyby, że unikanie stosunków we wczesnej ciąży zapobiega poronieniu. Jeśli partnerzy bardzo się tego boją, mogą porozmawiać z lekarzem prowadzącym,
Czasami partnerzy obawiają się, że zrobią dziecku krzywdę, a przecież malucha chronią mięśnie macicy, błony płodowe i płyn owodniowy. Może odczuwać jedynie przyjemne kołysanie, gdy macica kurczy się podczas orgazmu. Jeśli ciąża przebiega prawidłowo, takie skurcze na pewno nie wywołają poronienia.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
to z pewnego artykułu więc do dzieła
Witam
Dołączam do Was
Jestem w ciąży 8 tyg.. Jest to moja 4 ciąża.
1-córeczka 9 lat
2-poronienie w 6 tygodniu
3-córeczka 4 latka (ciąża zagrożona od 6 tyg krwawienia i poród w 31 tygodniu )
4- obecna
Dołączam do Was
1-córeczka 9 lat
4- obecna
Rossiczka
Moderatorka
Ja też mam sny erotyczne, ale my się kochamy. Jednak już nie rano bo mdłości.... tylko przed snem :-)
Lekarz nie dał czerwonego światła, więc nie widzę powodu by rezygnować. Zwłaszcza, że jak brzuch urośnie to trudniej będzie ;-)
Ostatnio mamaginekolog mówiła, że zachowanie częstotliwości seksu z przed ciąży, w jej trakcie pomaga by urodzić SN.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz nie dał czerwonego światła, więc nie widzę powodu by rezygnować. Zwłaszcza, że jak brzuch urośnie to trudniej będzie ;-)
Ostatnio mamaginekolog mówiła, że zachowanie częstotliwości seksu z przed ciąży, w jej trakcie pomaga by urodzić SN.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
gie_er
Byłam w Manekinie w Toruniu podczas wakacji i powiem tylko, że niebo w gębie!Ja bym zjadła naleśniki z Manekina ale do Warszawy daleko [emoji23]
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Witaj JustynkoWitam
Dołączam do WasJestem w ciąży 8 tyg.. Jest to moja 4 ciąża.
1-córeczka 9 lat
4- obecna
Angella210
My też nie zrezygnowaliśmy z sexu .Rozmawiałam z lekarzem i żadnych przeciw wskazań nie widział.
reklama
Często się chciało, a często bo dni płodne, taka prawdaPodziwiam wasze libido