reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@DigitalGirl mam zapisane

- Acti Folin 2 mg, 1x1
- Mama DHA Premium, 2x1
- ASMAG, 3X2
- KALIPOZ PROLONGATUM, 2x1

Pani w aptece, gdy podawała leki, mówi, że lekarz wybrał te najlepszej jakości, z super wchłanialnością.
Mój lekarz jest naprawdę super. Jestem szczęśliwa, że przez taki przypadek trafiłam na niego.

Co do spania. Oj, śpię bardzo kiepsko. Mam nadzieję, że to się szybko zmieni. Mówiłam o tym lekarzowi. Powiedział mi, że wiele kobiet w ciąży źle sypia na tym etapie.

Super[emoji8] . Też już chciałabym zobaczyć moje Kropeczki[emoji7]
Oska305 ja też się nie mogę doczekać, ale chcę iść w takim terminie, żeby serduszko było widać. Póki co oprucz dwugodzinnego panikowania co jakiś czas związanego z różnymi dolegliwościami, które przechodzą, nie widzę nic niepokojącego także czekam. Mąż za to namawia mnie, żebym poszła jutro na bete, żeby zobaczyć ile jest.

Jak dobrze sie czyta i pecherzykach i serduszkach. Gratuluje wam dziewczyny !!! Ja tez wam niedlugo tak napisze, a co!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Już piszę:

Badania:
- USG piersi
- Morfologia + płytki + rozmaz automatyczny, glukoza, grupa krwi
- Mocz
oprócz tego mam jeszcze zestaw badań od endokrynologa: T4, T3, TSH, przeciwciała

Leki/witaminy:
- Cyclonamine 3x1
- Luteina 2x1
- Mama dha 1x1
- Nospa Forte 3x1
- Neovaginal 1x1

oprócz tego biorę jeszcze Kwas foliowy i Jodid.

reklama
Do góry