Haha koszmar niezły i tak realistyczny, że się umęczyłamA toś mnie ubawiła[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha koszmar niezły i tak realistyczny, że się umęczyłamA toś mnie ubawiła[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Oska305 ja też się nie mogę doczekać, ale chcę iść w takim terminie, żeby serduszko było widać. Póki co oprucz dwugodzinnego panikowania co jakiś czas związanego z różnymi dolegliwościami, które przechodzą, nie widzę nic niepokojącego także czekam. Mąż za to namawia mnie, żebym poszła jutro na bete, żeby zobaczyć ile jest.Super[emoji8] . Też już chciałabym zobaczyć moje Kropeczki[emoji7]
Garsciami, wiecej niz moi.rodzice . Glownie progesteron i kwas foliowy.A dziewczyny które nie były jeszcze u lekarza, bierzecie jakieś tabletki, witaminy?
Jeśli masz jakiś dokument z grupą lub możesz go wziąć z laboratorium to nie musiszNie wiecie czy grupę krwi muszę powtarzać jak mam z pierwszej ciąży wynik ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom