reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny okazało się, że mój bratanek ma ospę, a ja od dwóch dni się nim zajmowałam. W książeczce nie mam informacji, czy byłam szczepiona i nie pamiętam, czy ją mialam. No żesz cholera jasna!!

Dziewczyny okazało się, że mój bratanek ma ospę, a ja od dwóch dni się nim zajmowałam. W książeczce nie mam informacji, czy byłam szczepiona i nie pamiętam, czy ją mialam. No żesz cholera jasna!!
Nie denerwuj się na zapas. Może kup sobie jakieś wspomagacze profilaktycznie? Woda z cytryną, sok z czarnego bzu, czosnek.

Jajka też kupujemy wiejskie, od zielononóżek. Są całkiem inne w smaku niż te kupione w markecie. Nie lubię ich tylko odbierać jak są świeże [emoji6].
@Oska305 chyba tylko konsultacja z lekarzem Cię w jakiś sposób uspokoi.. Nie wiem czy któraś z dziewczyn miała podobną sytuację.. A który jesteś rocznik? Kiedyś szczepienia na ospe były obowiązkowe i nikt tych szczepień nie unikał.
Mam nadzieję, że Kropeczkom to nie zaszkodzi! Trzymam kciuki [emoji8]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Jajka też kupujemy wiejskie, od zielononóżek. Są całkiem inne w smaku niż te kupione w markecie. Nie lubię ich tylko odbierać jak są świeże [emoji6].
@Oska305 chyba tylko konsultacja z lekarzem Cię w jakiś sposób uspokoi.. Nie wiem czy któraś z dziewczyn miała podobną sytuację.. A który jesteś rocznik? Kiedyś szczepienia na ospe były obowiązkowe i nikt tych szczepień nie unikał.
Mam nadzieję, że Kropeczkom to nie zaszkodzi! Trzymam kciuki [emoji8]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem rocznik 1983. Miałam różne szczepienia w szkole, ale nie pamiętam, czy na ospe też.

reklama
Nie korci Was chęć zrobienia bety? Kolejnej np. po tygodniu.
Mnie nie korci [emoji6] jeszcze mam dość spore siniaki po ostatnich dwóch pobieraniach.. Chętniej bym przyspieszyła wizytę u lekarza [emoji6] ale przemawia rozsądek i czekam na serduszko by się mniej denerwować..
Dużo śpię aby szybciej mi czas minął [emoji23].
Słodkich snów [emoji8]

Do góry