reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja byłam dziś na wizycie. Zupełnie nieplanowanej i znienacka. Moja kuzynka wczoraj urodziła, a na dziś miała jeszcze termin wizyty. Ni z tego ni z owego powiedziała abym poszła ja, i poszłam. Wszystko w początku. Jest pęcherzyk 2 mm i ślad ciałka żółtego. Pozostaje grzecznie czekać :) Kolejna wizyta miała być 13.04, niestety przychodnia jest wtedy zamknięta :/ i muszę czekać do 20.04.

Ciąża oceniona ok na 5t0d, czyli tyle ile liczyłam i ja. Ciężko będzie wytrzymać 3 tygodnie zamiast 2. Dostałam listę suplementów oraz wykaz badań. Na kolejnej wizycie zakładany kartę ciążową.

Czyli wizyta sama w sobie nie wiele daje. Jedynie to, że suplementy już kontroluje lekarz i mogłam zadać pytania na ważne dla mnie sprawy.

@doublemummy trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.

reklama
@MagMag a to wizyta z nienacka :D super, że wszystko ok, na 5ydz 2mm to jak najbardziej w porządku. Powiedz kochana jakie suplementy Ci zlecił? Może warto coś brać o czy nie wiemy :)

Jeszcze raz gratulacje, pewnie teraz już spokojniej będzie czekać na następną wizytę.

Double.. 3 mam kciuki za jutro !!!

Ja śpię spoko, czasem budzę się w nocy na siku, ale to raczej rzadko. Za to mam bardzo realistyczne sny, całą noc coś mi się śni a rano dobrze je pamiętam. Podobno tak bywa w ciąży :)

Ja też już po wizycie :) widać malutki wypełniony pęcherzyk w macicy :))) następna wizyta dopiero za 3 tygodnie ale mam nadzieję że w nagrodę za cierpliwość usłyszę serduszko <3
Przy okazji miałam usg piersi. Lekarz przepisał mi sporo pozycji do przyjmowania i badania z krwi oraz moczu.
Co do snu to ja akurat sypiam dobrze, ale kto to wie co będzie później ;)

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jutro mam wizytę ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy na relacje i trzymam kciuki :)
Ja byłam dziś na wizycie. Zupełnie nieplanowanej i znienacka. Moja kuzynka wczoraj urodziła, a na dziś miała jeszcze termin wizyty. Ni z tego ni z owego powiedziała abym poszła ja, i poszłam. Wszystko w początku. Jest pęcherzyk 2 mm i ślad ciałka żółtego. Pozostaje grzecznie czekać :) Kolejna wizyta miała być 13.04, niestety przychodnia jest wtedy zamknięta :/ i muszę czekać do 20.04.

Ciąża oceniona ok na 5t0d, czyli tyle ile liczyłam i ja. Ciężko będzie wytrzymać 3 tygodnie zamiast 2. Dostałam listę suplementów oraz wykaz badań. Na kolejnej wizycie zakładany kartę ciążową.

Czyli wizyta sama w sobie nie wiele daje. Jedynie to, że suplementy już kontroluje lekarz i mogłam zadać pytania na ważne dla mnie sprawy.

@doublemummy trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.
Dziewczyny, czy też nie możecie spać w nocy? Ja budzę się kilka razy, a potem pół dnia odsypiam.
Ja fatalnie śpię w nocy, budzę się przed budzikiem. Sny mam dziwne. Dzisiaj mi się śniło, że dziecko mam z byłym chłopakiem. Wstałam rano i musiałam się przyjrzeć kto leży koło mnie haha wysciskałam męża z radości.

Ja też już po wizycie :) widać malutki wypełniony pęcherzyk w macicy :))) następna wizyta dopiero za 3 tygodnie ale mam nadzieję że w nagrodę za cierpliwość usłyszę serduszko <3
Przy okazji miałam usg piersi. Lekarz przepisał mi sporo pozycji do przyjmowania i badania z krwi oraz moczu.

Super, gratulacje :) jakie badania masz zrobić?

Czekamy na relacje i trzymam kciuki :)

Ja fatalnie śpię w nocy, budzę się przed budzikiem. Sny mam dziwne. Dzisiaj mi się śniło, że dziecko mam z byłym chłopakiem. Wstałam rano i musiałam się przyjrzeć kto leży koło mnie haha wysciskałam męża z radości.
A toś mnie ubawiła[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Super[emoji8] . Też już chciałabym zobaczyć moje Kropeczki[emoji7]

reklama
Do góry