MagMag
Fanka BB :)
Ja byłam dziś na wizycie. Zupełnie nieplanowanej i znienacka. Moja kuzynka wczoraj urodziła, a na dziś miała jeszcze termin wizyty. Ni z tego ni z owego powiedziała abym poszła ja, i poszłam. Wszystko w początku. Jest pęcherzyk 2 mm i ślad ciałka żółtego. Pozostaje grzecznie czekać Kolejna wizyta miała być 13.04, niestety przychodnia jest wtedy zamknięta :/ i muszę czekać do 20.04.
Ciąża oceniona ok na 5t0d, czyli tyle ile liczyłam i ja. Ciężko będzie wytrzymać 3 tygodnie zamiast 2. Dostałam listę suplementów oraz wykaz badań. Na kolejnej wizycie zakładany kartę ciążową.
Czyli wizyta sama w sobie nie wiele daje. Jedynie to, że suplementy już kontroluje lekarz i mogłam zadać pytania na ważne dla mnie sprawy.
@doublemummy trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.
Ciąża oceniona ok na 5t0d, czyli tyle ile liczyłam i ja. Ciężko będzie wytrzymać 3 tygodnie zamiast 2. Dostałam listę suplementów oraz wykaz badań. Na kolejnej wizycie zakładany kartę ciążową.
Czyli wizyta sama w sobie nie wiele daje. Jedynie to, że suplementy już kontroluje lekarz i mogłam zadać pytania na ważne dla mnie sprawy.
@doublemummy trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.