reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reniuszku, DZIĘ-KU-JĘ za przepis na zupe czosnkową. CHyba taka zrobię w przyszłym tyg. Teraz ugoruję rosioł, a na nim najwyżej zrobię czosnkową.

reklama
Juuuupi:)))) widzieliśmy Serduszko, bije jak dzwon , 170 na minute❤❤❤ nasze szczęście ma 1,55cm :) termin na 8 grudnia:) poza tym , od dzis juz mam zaczac dietę cukrzycowa, bedzie cieżko ale mus to mus.

Załączniki

• IMG_6787.JPG
    IMG_6787.JPG
    382,8 KB · Wyświetleń: 87
Jestem taka wściekła, wróciła moja szefowa do Polski, wściekła że jestem na zwolnieniu. Jakim prawem jestem chora. Więc wiem, że atmosfera tam będzie zła i nie chce wracać, muszę przedłużyć zwolnienie bo będę kłębkiem nerwów. Wyrzuty dlaczego mało utargu (a mało nie było). Jakieś chore pretensje.

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Może coś jej na wyjeździe nie wyszło. Głupia krowa! A nie możesz iść całkowicie na zwolnienie?

Nie boicie się MC donaldów? Ja dzisiaj przechodziłam obok i nie mogłam się powstrzymać, żeby nie wejść tak mnie zapach przyciągną, ale okazało się, że karty płatniczej nie wzielam z domu. Może na moje szczęście ;)
Wiecie dlaczego tak nam się MC chce?? I dlaczego po dobrej popijawie ciągnie do MC? Oni dodaja do jedzenia środki przeciwwymiotne - ot i cały sekret.

reklama
Do góry